10 Μαρ 2020

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασε η "Ομόνοια"

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, στις 8 Μαρτίου, η εκδήλωση του Συλλόγου Κυριών και Δεσποινίδων Παγώνδα Σάμου «Η Ομόνοια», η οποία ήταν αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Τα παιδιά της «Παιδικής Φωλιάς» παρουσίασαν το ιστορικό της Ημέρας, αλλά και κείμενα για τις ιδιαίτερες δυσκολίες των εργαζομένων γυναικών και πολύ μικρών παιδιών εκείνης της εποχής.

Η πρόεδρος, Αγγελική Βαλεοντή Δεμερτζή, παρουσίασε την κοινή διακήρυξη των Συλλόγων και ομάδων της Σάμου της ΟΓΕ και του Συλλόγου «Η Ομόνοια», η οποία αναφέρονταν στα σημερινά προβλήματα των γυναικών και τα επίκαιρα αιτήματα του Γυναικείου Κινήματος, αλλά και στα τοπικά αιτήματα.

Με την ευκαιρία της συνάντησης, ενημερώθηκαν τα μέλη και οι φίλοι που παρευρέθηκαν, για το ψήφισμα που βγήκε από τη σύσκεψη των φορέων, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Προοδευτικής Κίνησης Γυναικών Σάμου για το θέμα της Υγείας στη Σάμο.

Το ψήφισμα αναφέρεται στην κατάσταση της Παιδιατρικής Κλινικής στο Νοσοκομείο, αλλά σε όλες τις άλλες ελλείψεις και υπογράφηκε από όσους παρευρέθηκαν.

Μετά ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα από τους μουσικούς Γιάννη Λουλουργά και Καραβασίλη Γιάννη με όμορφα τραγούδια, απόλαυσης και χορού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required