9 Μαρ 2020

Τα κρούσματα βίας και διαρρήξεων καταδικάζει ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας

Tα κρούσματα διαρρήξεων καταστημάτων και οικιών, καθώς και βίας εις βάρος μελών ΜΚΟ, καταδικάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης Σάμου  και καλούν την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να γνωρίσει η σαμιακή κοινωνία τους παρανομούντες, «οι οποίοι κρυμμένοι πίσω από μάσκες και κουκούλες προχωρούν σε έκνομες και πρωτόγνωρες για τον τόπο μας ενέργειες».

«Η αδυναμία του κράτους να τονώσει το αίσθημα ασφαλείας τους Σαμιώτη κατοίκου, αλλά και επαγγελματία και ταυτόχρονα να ελέγξει τη δράση και το έργο όσων ΜΚΟ λειτουργούν στην πόλη μας, ενέργεια η οποία θα περιορίσει την προκατάληψη με την οποία μερίδα συμπολιτών μας αντιμετωπίζει αυτές, έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνεται η πικρία και η οργή σε ενέργειες εις βάρος αυτών, ακόμα και εις βάρος συμπολιτών μας εργαζομένων σε αυτές. 

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι κάποιοι να κάνουν πράξη τα πιο άγρια ένστικτά τους. Ευχόμαστε άμεσα να δοθούν απαντήσεις . Περαιτέρω αδράνεια φοβόμαστε πως μπορεί να εντείνει τον κύκλο βίας , με απρόβλεπτες συνέπειες», αναφέρουν οι Σύλλογοι.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required