19 Απρ 2020

500 μάσκες για την ενίσχυση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου

500 μάσκες παραδόθηκαν από την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου στην Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου 18 Απριλίου, για την ενίσχυση των αστυνομικών που βρίσκονται στις επάλξεις του καθήκοντος κάθε μέρα.
Την Τοπική Διοίκηση ΙΡΑ Σάμου, για αυτήν την τόσο σημαντική προσφορά, ευχαρίστησε ο αστυνομικός διευθυντής Σάμου, ταξίαρχος κ. Ανδρέας Τσαπικούνης, ο οποίος τόνισε πως όλες οι μάσκες θα επιδοθούν άμεσα σε όλους τους αστυνομικούς.

Ο πρόεδρος ΙΡΑ Σάμου Γ. Αβραμίδης με τον ταξίαρχο Α. Τσαπικούνη 
Από την πλευρά της Τοπικής Διοίκησης ΙΡΑ Σάμου ο πρόεδρος κ. Γιώργος Αβραμίδης (ο οποίος συνοδευόταν από τον αντιπρόεδρο της ΙΡΑ Σάμου αστυνομικό διευθυντή κ. Δημήτρη Μαϊστρέλλη και τον πρόεδρο ΙΡΑ Καρδίτσας κ. Γεώργιο Ζαρχανή), ανέφερε πως ήταν ελάχιστη υποχρέωση των μελών της ΙΡΑ να στηρίξουν τους συναδέλφους αστυνομικούς, τους ανθρώπους του πρώτου καθήκοντος.

«Αυτή τη στιγμή, που όλοι πολεμάμε με ένα αόρατο εχθρό, χωρίς να γνωρίζουμε τις δυνατότητες και τις αδυναμίες του, αλλά μόνο τις επιρροές του, ο καθένας πρέπει να σταθεί στο ύψος της ευθύνης του, όχι μόνο της ατομικής αλλά και της συλλογικής» ανέφερε.

Γι' αυτό και τώρα, που οι αστυνομικοί βρίσκονται μπροστά στην προσπάθεια αντιμετώπισης αυτής της κατάστασης, θεωρεί πως όλη η κοινωνία πρέπει να τους στηρίξει υλικά, ηθικά και πιστεύει πως με αυτό το κριτήριο θα μπορέσουν να σταθούν οι αστυνομικοί όρθιοι, «γιατί η επόμενη μέρα θα είναι δύσκολη για όλους, και χρειάζεται να είμαστε όρθιοι».

Εξέφρασε δε τη στήριξη των μελών της ΙΡΑ όχι μόνο σήμερα αλλά και αύριο, και πως θα τους στηρίζουν πάντα με την καλύτερη διάθεση.

Οι κ.κ. Γ. Αβραμίδης, Δ. Μαϊστρέλλης, Α. Τσαπικούνης και Γ. Ζαρχανής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required