11 Απρ 2020

Αποκαταστάθηκε το πρόβλημα με το νερό σε 8 περιοχές της Σάμου

Από τον Δήμο Ανατολικής Σάμου ανακοινώνεται ότι μετά τα αποτελέσματα των εργαστηριακών ελέγχων, που διενεργήθηκαν σε πιστοποιημένο εργαστήριο των Αθηνών, η ποιότητα του πόσιμου νερού, στις Κοινότητες, Βουρλιωτών, Παλαιοκάστρου (συμπεριλαμβανομένου των οικισμών Κέρβελη και Ποσειδωνίου), Παγώνδου, (συμπεριλαμβανομένου του οικισμού Ηραίου), Σπαθαραίων και Πανδρόσου, έχει αποκατασταθεί και οι τιμές είναι εντός των εγκεκριμένων ορίων.

Οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν προβεί σε αντικατάσταση των χαλασμένων χλωριωτών και προσπαθούν να αντιμετωπίζουν άμεσα τα προβλήματα που προκύπτουν αναφορικά με την ποιότητα του νερού.

Επιπροσθέτως, γίνονται όλες οι απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός για τη χλωρίωση των δεξαμενών όλου του Δήμου.


" Ευχαριστούμε τους Προέδρους των Κοινοτήτων για την προσπάθεια που κατέβαλλαν όλη την προηγούμενη δύσκολη εβδομάδα που πέρασε και τους δημότες για την κατανόησή τους.  Σκοπός του Δήμου είναι η προαγωγή και η προστασία της δημόσιας υγείας", αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required