10 Απρ 2020

Επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια της Μεγάλης Εβδομάδας

Επιστολή στον υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και τη γενική γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια τη Μεγάλη Εβδομάδα και τα προβλήματα που δημιουργούνται με την τροφοδοσία του νομού, απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάμου, κ. Γιώργος Κυριαζής.

Στην επιστολή του αναφέρει:

"Κύριε Υπουργέ,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι  με την αλλαγή των δρομολογίων για το Νομό Σάμου την περίοδο της Μ. Εβδομάδας δημιουργούνται  ορισμένα σοβαρά προβλήματα σχετικά με την τροφοδοσία του Νομού.

Ειδικότερα, το δρομολόγιο της Μ. Τρίτης από Πειραιά προς Σάμο με αναχώρηση στις 9 η ώρα το πρωί αντί στις 4 το απόγευμα που ίσχυε, θα έχει ως αποτέλεσμα να μην γίνει εγκαίρως η φόρτωση των εμπορευμάτων από τις μεταφορικές εταιρίες καθώς δεν θα προλάβουν να φορτωθούν εμπορεύματα της Μ. Τρίτης αλλά μόνο εκείνα της Μ. Δευτέρας.

Επίσης, μέχρι το επόμενο δρομολόγιο της Μ. Πέμπτης στις 5 το απόγευμα από Πειραιά, τα εμπορεύματα θα παραμείνουν στην Αθήνα για τρεις ημέρες από Μ. Τρίτη ως Μ. Πέμπτη για να ταξιδέψουν τελικά Μ. Πέμπτη απόγευμα και να διανεμηθούν αναγκαστικά στην αγορά και στα σουπερ μάρκετ την Μ. Παρασκευή η οποία είναι και ημιαργία.  

Κατανοούμε την νησιωτικότητα και τις δυσκολίες της γιατί ζούμε εδώ, και  παρακαλούμε όπως λαμβάνετε υπόψη τις προτάσεις μας, καθώς ως συμβουλευτικό όργανο είμαστε πάντα στηνδιάθεσή σας για να βοηθήσουμε τον δύσκολο έργο του Υπουργείου Ναυτιλίας."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required