7 Απρ 2020

Ευχαριστήριο της διοίκησης του Νοσοκομείου σε φορείς της Σάμου

Τις ευχαριστίες της προς την περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και  τους δημάρχους της Σάμου, εκφράζει με ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Σάμου.

«Η διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου εκφράζει τις ευχαριστίες της στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και τον αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου για την προσφορά ειδών ατομικής προστασίας που μας διατέθηκαν, καθώς και την από μέρους τους πρόθεση να δοθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου ως έκτακτη επιχορήγηση για ποσό 50.000,00 ευρώ.

Ακόμα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμο Ανατολικής Σάμου που συνδράμει καθημερινά με τα συνεργεία του στην καθαριότητα και τη διαμόρφωση των εξωτερικών χώρων του νοσοκομείου μας, καθώς και στην αγορά ειδών ατομικής προστασίας για το χειρουργείο μας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και τους δύο δήμους του νησιού μας για τη συμβολή τους για την εθελοντική αιμοδοσία που ξεκινήσαμε και συνεχίζουμε σε όλο το νησί σε χώρους που μας έχουν παραχωρηθεί από τους δήμους και την Ιερά Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών», αναφέρει η διοίκηση του νοσοκομείου Σάμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required