13 Απρ 2020

Θέμος Δημόπουλος: "Η επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας προϋποθέτει την επαναλειτουργία των συναλλαγών στην ακίνητη περιουσία"

"Το πρώτο σημαντικό βήμα για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας είναι η επαναλειτουργία των συναλλαγών στην ακίνητη περιουσία", τονίζει με δηλώσεις του στο «ΣΑΜΙΑΚΟΝ ΒΗΜΑ» ο Συμβολαιογράφος και πρώην Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συμβουλίου Σάμου κ. Θέμος Δημόπουλος.

«Προς το παρόν οι συμβάσεις ακίνητης περιουσίας έχουν παγώσει λόγω των μέτρων για την πανδημία. Όμως με την σταδιακή άρση των μέτρων θα καταστεί δυνατή η επαναλειτουργία των συναλλαγών στην ακίνητη περιουσία, η οποία θα είναι το πρώτο σημαντικό βήμα για την επανεκκίνηση της Ελληνικής Οικονομίας.



Νωρίς, ίσως στις αρχές του καλοκαιριού το επενδυτικό ενδιαφέρον για τα ακίνητα στην Ελλάδα θα επανεμφανισθεί ζωηρότερο, γεγονός το οποίο μπορεί να τονώσει αποφασιστικά την Ελληνική Οικονομία στα πρώτα βήματα της ανάκαμψής της. Σ’ αυτό θα βοηθήσει, όχι μόνο η αφύπνιση του επενδυτικού κοινού, με επίκεντρο την Ελλάδα, αλλά και η καλή εικόνα της χώρας και το βελτιωμένο προφίλ της στη διεθνή σκηνή, μετά την επιτυχή, συγκριτικά με άλλες ανταγωνίστριες χώρες, αντιμετώπιση της πανδημίας. Οι σημαντικές επενδυτικές κινήσεις, που θα επακολουθήσουν άμεσα, είναι ικανές να αντισταθμίσουν την μεγάλη ζημιά της χώρας, από την εύλογη και αναμενόμενη σημαντική μείωση του τουριστικού ρεύματος».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required