2 Απρ 2020

Μάσκες υψηλής προστασίας παρέδωσε στο νοσοκομείο ο Σύλλογος "Το λιμάνι" Καρλοβάσου

Υγειονομικό υλικό προσέφερε στο νοσοκομείο Σάμου ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Το Λιμάνι» Καρλοβάσου, συμβάλλοντας στη θωράκιση του προσωπικού του νοσηλευτικού μας ιδρύματος.

Με ανακοίνωσή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου , εκ μέρους όλων των εργαζομένων του νοσοκομείου χαιρετίζει και ευχαριστεί το Διοικητικό Συμβούλιο και όλα τα μέλη του εξωραϊστικού και πολιτιστικού συλλόγου, που από τις πρώτες μέρες που ξέσπασε και στη χώρα μας η επιδημία του κορωνοϊού έσπευσε και προσέφερε δύο φορές στο Σύλλογο του Νοσοκομείου μάσκες υψηλής προστασίας , για γιατρούς, νοσηλευτές και για όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης της πανδημίας.

«Κατανοώντας πως βρισκόμαστε σε έναν πόλεμο χωρίς τα απαραίτητα εφόδια, τις μεγάλες ανάγκες που υπάρχουν σε μέσα ατομικής προστασίας καθώς η προστασία της υγείας των υγειονομικών αποτελεί ταυτόχρονα και προστασία της υγείας και της ζωής του λαού», αναφέρει ο Σύλλογος Εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου και προσθέτει: «Το Δ.Σ. του Συλλόγου μας σφίγγει το χέρι στα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου «Το Λιμάνι» και είμαστε βέβαιοι πως θα πορευτούμε μαζί και μετά το πέρας της πανδημίας, στους αγώνες για ένα αποκλειστικό Δημόσιο και δωρεάν Σύστημα Υγείας, που θα καλύπτει πλήρως όλες τις ανάγκες του λαού και για τη στελέχωση όλων των Δημόσιων μονάδων Υγείας στο νησί μας».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required