23 Μαΐ 2020

Στις 6 Ιουνίου το Samos Brevet "Η κούπα του Πυθαγόρα"

Μετά από τις πολύ πετυχημένες διοργανώσεις των προηγούμενων χρόνων, το brevet 200 χιλιομέτρων της Σάμου είναι και πάλι εδώ για να προσφέρει ψυχαγωγία στους λάτρεις των μεγάλων αποστάσεων.

Το Brevet διασχίζει το μεγαλύτερο τμήμα του νησιού. Μία διαδρομή μοναδικής ομορφιάς που συνδυάζει θάλασσα, βουνό, πράσινο και κυρίως περνάει από όμορφα γραφικά χωριά και παραθαλάσσιους οικισμούς. Όσοι πήραν μέρος στα προηγούμενα brevets γνωρίζουν ότι είναι μοναδική εμπειρία να εξερευνήσεις, ποδηλατώντας το φυσικό τοπίο της Σάμου. H εκκίνηση θα λάβει χώρα από την πρωτεύουσα του νησιού (Βαθύ) το Σάββατο, 6 Ιουνίου.

Φέτος θα τηρηθούν αποστάσεις κατά την εκκίνηση, αλλά και κατά τη διάρκεια του Brevet, λόγω του κορωνοϊού. Οι συμμετέχοντες δεν θα πρέπει να συνωστίζονται κατά τη διάρκεια αναμονής τους στην πλατεία Πυθαγόρα, ώστε να τηρηθούν οι βασικοί  κανόνες αποστασιοποίησης. Απαγορεύονται τα γκρουπ ποδηλατών που θα ξεπερνούν τα 4 άτομα, ενώ αν κάποια ομάδα αποτελείται από 4 ποδηλάτες, θα πρέπει να τηρείται απόσταση μεταξύ τους ίση με 1,5 μέτρο. 

O τεχνικός έλεγχος και η παραλαβή των καρτών και του roadbook θα γίνουν από τις 06:30 το πρωί μέχρι τις 07:00 και οι ποδηλάτες θα προσέρχονται για να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής ένας – ένας και τηρώντας το λιγότερο 2 μέτρα απόσταση μεταξύ τους. Φέτος, δεν θα δοθεί μαζική εκκίνηση. Με το που θα παραλαμβάνει ο συμμετέχων το πακέτο συμμετοχής θα μπορεί να ξεκινήσει. 

Η διαδρομή περιλαμβάνει τον παραλιακό οικισμό του Ποσειδωνίου, τους Μυτιληνιούς, Δρακαίους, Πυθαγόρειο, Ηραίο, Παγώνδας, Σπαθαραίοι, Πύργος,  Καλλιθέα, Μαραθόκαμπο, Πλάτανο, Καρλόβασι και επιστροφή στο Βαθύ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required