17 Μαΐ 2020

Επαναλειτουργία Γυμνασίων - Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες απολύμανσης

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες καθαρισμού και απολύμανσης σε όλα τα κτίρια που στεγάζονται οι σχολικές μονάδες των Γυμνασίων του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ενόψη της επαναλειτουργίας τους, αύριο Δευτέρα 18/05/2020, σύμφωνα με την υπ’ αριθ.27408/05-05-2020 εγκύκλιο του ΥΠΕΣ με θέμα «Καθαρισμός σχολικών μονάδων, κατά το διάστημα λειτουργίας τους, για όσο διάστημα υφίσταται κίνδυνος διάδοσης του κορωνοϊου COVID-19».


Σε όλες τις σχολικές μονάδες έχουν διανεμηθεί γάντια και μάσκες χειρουργικές μιας χρήσεως, χαρτί κουζίνας, χλωρίνη, αντισηπτικά μαντηλάκια και διάφανη μεμβράνη.

Ο Δήμος φροντίζει, με όλα τα μέσα που διαθέτει, για τη διασφάλιση της υγείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, προκειμένου να επανέλθουν στις σχολικές αίθουσες, με ασφάλεια, σύμφωνα πάντα με τις οδηγίες των αρμόδιων Υπουργείων και του ΕΟΔΥ.

Ο Δήμος, με την ευκαιρία της επαναλειτουργίας των σχολικών μονάδων, ευχήθηκε σε όλους καλή πρόοδο, με υγεία και τήρηση όλων των κανόνων υγιεινής για να είμαστε όλοι ασφαλείς.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required