7 Μαΐ 2020

Στάντζος προς "Ανατροπή": Η προσπάθεια διχασμού δεν θα περάσει

Την άμεση αντίδραση του δημάρχου Ανατολικής Σάμου προκάλεσε η ανακοίνωση της «Ανατροπής» για τα ανταποδοτικά τέλη, με τον κ. Στάντζο να απαντά με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook. Την ανακοίνωση της παράταξης σχολίασε και ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, που εξέφρασε την απογοήτευσή του για τους χαρακτηρισμούς της "Ανατροπής" για τη δημοτική αρχή.

O κ. Στάντζος αναφέρει:

"Λυπάμαι πάρα πολύ συνάδελφε για τους χαρακτηρισμούς που χρησιμοποιείς για συναδέλφους σου!

Ο Δήμος δεν έχει νόμιμο δικαίωμα να αρνηθεί ανταποδοτικά τέλη που αφορούν απορρίματα κλπ. -όπως και δεν τα αρνήθηκε κανένας άλλος Δήμος- το ξέρεις, παρ' όλα αυτά επιλέγεις να γράψεις αυτά που γράφεις!

Δεν έχουμε δικαίωμα από τον Νόμο να μειώσουμε τα έσοδα του Δήμου και " ημέτεροι " για εμάς δεν υπάρχουν, το αποδεικνύουμε καθημερινά. Τα λεγόμενα " ανταποδοτικά" θα αποδοθούν με αποφάσεις του
 ΔΣ στην κοινωνία που έχει ταλαιπωρηθεί.

Αυτό δεν αποτελεί κείμενο κριτικής δημοτικής παράταξης, λυπάμαι...

Θα συνεχίσουμε τον αγώνα, να είσαι σίγουρος, και κάποιοι άλλοι ανήσυχοι... τα σχέδια τους για μη επίλυση του ζητήματος θα κάνουμε ότι μπορούμε να αποτύχουν.

Η προσπάθεια διχασμού δεν θα περάσει, παραμένουμε ενωμένοι".


Την ανακοίνωση της «Ανατροπής» σχολίασε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Κολλάρος. 

«Μεγάλη θλίψη και απογοήτευση νοιώθω, όταν συνάδελφος δημοτικός σύμβουλος, επικεφαλής Δημ. δημοσίως καταφέρεται κατά της δημοτικής αρχής με απαξιωτικούς, αναπόδεικτους και ανυπόστατους χαρακτηρισμούς. Γιατί όταν μιλάς για «εκπόρνευση» της δημοτικής αρχής για το θέμα των τελών, προσφέρεις κάκιστες υπηρεσίες στον τόπο και το μόνο που κατορθώνεις είναι να κερδίσεις ενός λεπτού αρνητική προβολή και δημοσιότητα», αναφέρει ο κ. Κολλάρος.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required