20 Ιουν 2020

Τη δημιουργία προσωρινών γηπέδων βόλεϋ και ποδοσφαίρου ζητά το Σύλλογος "Το Λιμάνι"

Τις ευχαριστίες του προς τον δήμο δυτικής Σάμου και την κοινότητα Καρλοβάσου για την άδεια εκβάθυνσης τμήματος της μαρίνας Καρλοβάσου εκφράζει ο Πολιτιστικός και Εξωραϊστικός Σύλλογος το Λιμάνι. 

Ο Σύλλογος, επίσης, ευχαριστεί τους ιδιώτες και μέλη του Συλλόγου κ. Σπανογιάννη Άρη για την 1η μέρα εργασίας και τον κ. Βουγιούκα Παναγιώτη για της επόμενες δύο ημέρες, καθώς με τα μηχανήματά τους και την προσωπική τους εργασία βοήθησαν στο έργο.

Ο Σύλλογος ζητά νέα άδεια από τον δήμο, προκειμένου μέρος της άμμου που απομακρύνθηκε να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία προσωρινών γηπέδων βόλευ και ποδοσφαίρου στον χώρο του αγκυροβολίου.

«Πιστεύουμε ότι ο δήμος θα σταθεί δίπλα μας και πάλι. Με ομαδικότητα και εθελοντισμό θα καταφέρουμε πολλά για τον τόπο μας», αναφέρει ο Σύλλογος.











Σχετικές ειδήσεις


Την άμεση εκβάθυνση της εισόδου στη μαρίνα Καρλοβάσου ζητά ο Σύλλογος "Το Λιμάνι"

Την εκβάθυνση της εισόδου στη μαρίνα Καρλοβάσου ζητά με κατεπείγουσα επιστολή του προς τον δήμαρχο και την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Σάμου ο Πολιτιστικός και Εξωραιστικός Σύλλογος λιμένος Καρλοβάσου "Το λιμάνι". Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει: Η σε λειτουργία ευρισκόμενη μαρίνα Καρλοβασίων εξυπηρετεί τον ελλιμενισμό αλιευτικών, τουριστικών και σκαφών αναψυχής μικρού και μεγάλου μεγέθους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required