27 Ιουν 2020

Συναντήθηκαν με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου

Συνάντηση του Δημάρχου Ανατολικής Σάμου κ. Γεωργίου Στάντζου και του αντιδημάρχου κ. Μιχάλη Μητσού με τον Γενικό Γραμματέα του ΕΟΤ κ. Δημήτρη Φραγκάκη, πραγματοποιήθηκε χτες, όπου ο Γενικός Γραμματέας ενημέρωσε για την πορεία της φετινής τουριστικής περιόδου και τις προοπτικές της. 


Ο κ. Φραγκάκης ανέλυσε τις προσπάθειες του ΕΟΤ για την καμπάνια προβολής της χώρας στο εξωτερικό και για τα εξειδικευμένα προγράμματα προβολής των νησιών και της Σάμου ειδικότερα. 

Επίσης, συζήτησαν το στρατηγικό πλαίσιο της ενίσχυσης των νησιών που επλήγησαν από το προσφυγικό ,όπως η Σάμος, αλλά και τα άλλα 4 νησιά του Βορειοανατολικού Αιγαίου. 

«Ο ΕΟΤ αξιοποιεί τη χρηματοδότηση των 2 εκ. ευρώ από το Υπουργείο Μετανάστευσης, τα όποια θα αξιοποιηθούν για τη βελτίωση της εικόνας των νησιών προς τα έξω. Σκοπός του είναι, να συμβάλλει στην αλλαγή και τη δημιουργία ισχυρού brand των νησιών, με μια επιθετική καμπάνια, που θα διαρκέσει αρκετούς μήνες», αναφέρει ο δήμος Ανατολικής Σάμου και σημειώνει πως συμφώνησαν στο πλαίσιο αυτό και δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν στενά το επόμενο χρονικό διάστημα. 

Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας αποδέχτηκε την πρόταση του Δημάρχου να επισκεφθεί το νησί εντός του καλοκαιριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required