7 Ιουν 2020

Στον δήμο Δυτικής Σάμου ο Χριστόδουλος Στεφανάδης

Τον δήμο Δυτικής Σάμου επισκέφτηκε χτες ο βουλευτής του νομού μας, όπου συζήτησε και ενημερώθηκε από τον δήμαρχο κ. Αλέξανδρο Λυμπέρη και τους αντιδημάρχους του δήμου για όλα τα τρέχοντα θέματα, όπως και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νεοσύστατος Δήμος.

Από τη συζήτηση έγινε κατανοητό ότι για την επίλυση των συσσωρευμένων προβλημάτων που κληρονόμησε ο Δήμος Δυτικής Σάμου η στήριξη της πολιτείας είναι επιβεβλημένη.

Ο Βουλευτής υποσχέθηκε την αμέριστη συμπαράστασή του και τη βοήθειά του σε όλα τα επίπεδα.

«Εκφράσαμε την ικανοποίηση μας για την πρωτοβουλία του βουλευτή μας και για τη δέσμευσή του ότι οι συναντήσεις αυτές θα επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα. Επίσης, τον ευχαριστούμε και για τη στήριξη του αιτήματός μας, της επιπλέον προσέγγισης του Blue Star Myconos στο λιμάνι Καρλοβάσου.  Θεωρούμε ότι η συνεργασία όλων είναι απαραίτητη για να μπορέσει ο Δήμος μας, αλλά και η Σάμος μας, όχι μόνο να σταθούν, αλλά να πάνε και μπροστά στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. 
Εμείς σαν Δήμος έχουμε όλη την καλή διάθεση συνεργασίας και στήριξης, όπου αυτό χρειαστεί κάτι που έχουμε αποδείξει όλο αυτό τον καιρό με τις πράξεις μας», αναφέρει ο δήμος Δυτικής Σάμου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required