22 Ιουν 2020

Οικίσκος για την αντιμετώπιση τυχόν κρουσμάτων κορωνοϊού στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου

Στο αίτημα της αντιπεριφέρειας για παροχή συνδρομής και στήριξης της δημόσιας υγείας στην Ικαρία ανταποκρίθηκε το υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

«Ευχαριστούμε τον Υπουργό κ. Νότη Μηταράκη και τον γενικό Γραμματέα Υποδοχής κ. Μάνο Λογοθέτη, που ανταποκρίθηκαν στην αδειοδότηση μεταφοράς ενός προκατασκευασμένου οικίσκου, από την περιμετρική ζώνη του ΚΥΤ στο Αγροτικό ιατρείο - K.Y. Ευδήλου», αναφέρει ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλης Πανουράκης. 

«Για τη μεταφορά προσέφεραν αφιλοκερδώς τις υπηρεσίες τους, ο εργολάβος κ. Ιωάννης Καρράς, η μεταφορική εταιρεία του κ. Δημητρίου Καραγιάννη στο Καρλόβασι, ο ναυτικός πράκτορας Καρλοβάσου κ. Χριστόδουλος Διακογεωργίου, η ναυτιλιακή εταιρεία Attica Group, ο κ. Ξενοφών Ρωμύλιος μεταφορέας στην Ικαρία, τους όποιους και ευχαριστούμε δημόσια για τη συνεργασία τους». 

Να σημειωθεί πως την επιμέλεια τακτοποίησης του χώρου υποδοχής του οικίσκου, ανέλαβε η κα Καλλιόπη Καττέ, Προϊσταμένη Ιατρός του Κέντρου Υγείας Ευδήλου, η οποία θα οργανώσει τον εξοπλισμό και τα ιατρικά πρωτόκολλα αντιμετώπισης τυχόν κρουσμάτων του κορωνοϊου covid-19, στην περιοχή της Βορειοανατολικής Ικαρίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required