30 Ιουν 2020

Ενημέρωση για τα seatrack ζητά το Σωματείο "Νίκος Μένεγας - Ο Ίκαρος"

Επιστολή στους δήμους Ανατολικής και Δυτικής Σάμου απέστειλε το Πανσαμιακό Σωματείο Α.με.Α Καρλοβάσου «Νίκος Μένεγας-Ο Ίκαρος» σχετικά με την τοποθέτηση seatrack σε παραλίες της Σάμου.


Στην επιστολή του ο Σύλλογος αναφέρει: 

Σχετικά με την τοποθέτηση των πέντε (5) seatrack στο νησί μας, και μετά από τηλεφωνική συνομιλία του Γενικού Γραμματέα του Σωματείου μας, κ. Μάριου Θράβαλου και της κ. Αγγέλας Καζάκου, μηχανικού του Δήμου Ανατολικής Σάμου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το παραπάνω έργο είναι στην τελική του φάση. 

Ελπίζουμε και ευχόμαστε, έστω και στο μέσο της καλοκαιρινής περιόδου, να έχουν τοποθετηθεί τα seatrack στις παραλίες που έχουν επιλεγεί πριν το τέλος του καλοκαιριού. 

Θα θέλαμε από τους υπεύθυνους του Δήμου Ανατολικής Σάμου που έχει αναλάβει την ολοκλήρωση του έργου να μας ενημερώσει πόσα seatracκ έχουν οριστεί για κάθε Δήμο, σε τι φάση βρίσκεται το έργο και πότε δύναται να περατωθεί, μιας και σε σελίδα μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου αναφέρεται σε αυτό το έργο κοστολογημένα. 

Δεδομένων των σοβαρών ελλείψεων σε υποδομές για τους ανθρώπους με αναπηρία σε όλο το νησί διαχρονικά και του πρόσθετου βάρους που αυτό δημιουργεί στους ανάπηρους και τις οικογένειες τους, σας καλούμε να δώσετε τη βαρύτητα που αρμόζει σε ένα τόσο σημαντικό έργο, για τους μόνιμους κατοίκους, καθώς και τους επισκέπτες, και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα Α.με.Α, φέρνοντάς το εις πέρας το συντομότερο δυνατό ώστε να μη χαθεί το καλοκαίρι. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required