24 Ιουλ 2020

Συναυλία Ελεωνόρας Ζουγανέλη στη Σάμο - Τρίτη, 11 Αυγούστου

Ο Χορευτικός Όμιλος Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ διοργανώνει τη συναυλία της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον τίτλο «Να ‘μαστε», την Τρίτη 11 Αυγούστου, στις 21:30 στον προαύλιο χώρο του 1ου & 2ου Γυμνασίου Σάμου, υπό την αιγίδα του Δήμου Ανατολικής Σάμου και με την υποστήριξη της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης – Παράρτημα Σάμου και των Ink House, BlowUp, Δυναμική Promotion.

Στη συναυλία θα μοιραστούμε μαζί της εμπειρίες, θα νοσταλγήσουμε, θα χαρούμε, θα γλεντήσουμε, µε αφορμή τραγούδια από το προσωπικό ρεπερτόριο της Ελεωνόρας αλλά και άλλες ξεχωριστές στιγμές του ελληνικού τραγουδιού που μεταφέρει ερμηνεύοντας πάντα µε το προσωπικό της στίγμα, γυρεύοντας αισθήματα, συγκινήσεις και όπως πάντα τον πιο αληθινό τρόπο επικοινωνίας του καλλιτέχνη µε το κοινό του.

Τιμές εισιτηρίων: 13 ευρώ προπώληση και 15 ευρώ στην είσοδο.

Στη συναυλία θα τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥ, γι' αυτό οι θέσεις θα είναι περιορισμένεςκαι όλοι οι θεατές υποχρεωτικά θα είναι καθήμενοι, τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού καλό θα είναι οι ενδιαφερόμενοι να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους νωρίτερα από τα μέλη του Χορευτικού Ομίλου Σάμου – ΧΟΡ.Ο.Σ καθώς και στα παρακάτω σημεία προπώλησης.

Στην πόλη της Σάμου: Hondos Center, Γιαννουλόπουλος Press and Snack, Φωτογραφείο Blow up, Βιβλιοπωλείο "Γραμματική"

Στο Πυθαγόρειο: Παγωτοπωλείο Storia Dolce

Στο Καρλόβασι: HondosCenter, Βιβλιοπωλείο "Καραστάθης"

Στον Όρμο Μαραθοκάμπου: Beach Bar Tortuga

Περισσότερες πληροφορίες: Φουντουλάκος Τάσος 6941.676762
Ευαγγέλου Μάκης 6945.448797

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required