19 Ιουλ 2020

Αναβλήθηκε η 32η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου

Με απόφαση της Οργανωτικής Επιτροπής της Συνάντησης Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου αναβλήθηκε η εφετινή 32η Συνάντηση εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης. Όλοι οι συνδιοργανωτές, Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής πολιτικής, Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Θεάτρου Αιγαίου, Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και Δήμος Νάξου, τόνισαν τη σημασία που έχει ο θεσμός για την ενίσχυση της Αιγαιοπελαγίτικης πολιτιστικής δημιουργίας και την στήριξη των νησιών μας γενικότερα.




Συμφώνησαν τέλος για την πραγματοποίησή της το 2021 στο ίδιο νησί, τη Νάξο.

"Η Ομοσπονδία μας για εφέτος προτείνει την υλοποίηση, σε συνεργασία με τη ΓΓΑΙ, άλλων σχετικών δράσεων (Διαδικτυακή Συνάντηση, Ψηφιοποίηση του αρχείου των Συναντήσεων, Παραστάσεις στα νησιά από ομάδες μας) επιδιώκοντας να πείσει τη Γενική γραμματεία πως θα ήταν σημαντική οπισθοδρόμηση αν η κρίση του κορωνοϊού καταφέρει να μηδενίσει στα νησιά μας την αποκεντρωμένη πολιτιστική, θεατρική ειδικότερα, παραγωγή και παρουσία."

Από την περσινή (31η) διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη Ρόδο. Στιγμιότυπα από τη συμμετοχή της Θεατρικής Ομάδας Σάμου με το έργο "The pillowman" του Μάρτιν ΜακΝτόνα 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required