25 Ιουλ 2020

4ήμερη επίσκεψη Μουτζούρη σε Ικαρία και Φούρνους

Τετραήμερη επίσκεψη στην Ικαρία και τους Φούρνους Κορσεών πραγματοποίησε την Παρασκευή, 17 Ιουλίου, ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης. Ο περιφερειάρχης παρευρέθη στην επίσημη δοξολογία χοροστατούντος του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Σάμου, Ικαρίας & Κορσεών κ.κ. Ευσέβιου για την 108η Επέτειο της ενώσεως της νήσου Ικαρίας με την Ελλάδα και κατέθεσε στέφανο εκ μέρους της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου στο μνημείο πεσόντων.





Την ίδια ημέρα επισκέφτηκε τον Μαγγανίτη και ενημέρωσε για τις εξελίξεις του έργου της β' φάσης του αλιευτικού καταφυγίου Μαγγανίτη παρουσία του δημάρχου κ. Καλαμπόγια και των αντιδημάρχων κ. Τσαντέ και κας Τσαγκά, ενώ συναντήθηκε και με κατοίκους του Χρυσοστόμου όπου συζήτησαν για την οδική πρόσβαση του Ίκαρη.

Στις 18 Ιουλίου, ο περιφερειάρχης συνάντησε την αντιδήμαρχο Ευδήλου κα. Τσαγκά, παρουσία κατοίκων, σε Κάμπο και Αυλάκι, όπου τέθηκαν ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους και πραγματοποίησε σύσκεψη εργασίας παρουσία του αντιδημάρχου Ραχών κ. Πολίτη με κατοίκους στο Καρκινάγρι, στους Βρακάδες και στον Άγιο Πολύκαρπο Ικαρίας.



Στις 19 Ιουλίου, ο περιφερειάρχης συνομίλησε με κατοίκους του Αγίου Κηρύκου και άκουσε όλα όσα τους απασχολούν. Το απόγευμα αναχώρησε για Φούρνους Κορσεών. Αμέσως μετά την άφιξή του συναντήθηκε με κατοίκους της Χρυσομηλιάς.



Στις 20 Ιουλίου, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Δημαρχείο Φούρνων με τον δήμαρχο κ. Μαρούση Ιωάννη και τους αντιδημάρχους κ. Καρύδη, κ. Μύτικα και τον προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Σάμου κ. Βασιλείου, με θέμα συζήτησης την πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη στους Φούρνους καθώς και τον εργοταξιάρχη του έργου Λιμένα Φούρνων κ. Γιώργου Γκούμα για το υπό κατασκευή έργο. Ο περιφερειάρχης πραγματοποίησε επιτόπιο έλεγχο στο υπό κατασκευή έργο του Λιμένα Φούρνων. Τέλος, επισκέφτηκε το Λαογραφικό Μουσείο «Το Φουρνιώτικο Σπίτι» και την τοπική αγορά στην οποία συνομίλησε με καταστηματάρχες και πολίτες.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required