29 Ιουλ 2020

Το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 6ης Αυγούστου

Το πρόγραμμα εορτασμού της επετείου της 6ης Αυγούστου στην κοινότητα Πυθαγορείου έδωσε στη δημοσιότητα το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Σάμου.


Στα πλαίσια του εορτασμού θα πραγματοποιηθούν  οι παρακάτω εκδηλώσεις:

Α) Γενικό σημαιοστολισμό στις 5 και 6 Αυγούστου, από ώρα 06:30 μέχρι 20:30, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες των Δήμων Ανατολικής & Δυτικής Σάμου. 

Β) Φωταγώγηση όλων των Δημοσίων και Δημοτικών Καταστημάτων, των Ν.Π.Δ.Δ., των Τραπεζών, καθώς και οδών, πλατειών, αρχαιολογικών χώρων και ιστορικών μνημείων της Δημοτικής Ενότητας Πυθαγορείου κατά τις βραδινές ώρες της 5ης και 6ης Αυγούστου. 

Γ) Φωτοστολισμό των πλοίων που θα βρίσκονται στα λιμάνια της Σάμου κατά τις νυκτερινές ώρες της 5ης και 6ης Αυγούστου. 

Τετάρτη, 5 Αυγούστου 

Ώρα 19:00 : Τέλεση Πανηγυρικού Εσπερινού στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Πυθαγόρειο, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σάμου & Ικαρίας, κ.κ Ευσεβίου. 

Ώρα 21:00: Λιτάνευση Ιερής Εικόνας της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος και Δέηση στο λιμάνι Πυθαγορείου. 

Πέμπτη, 6 Αυγούστου 

Ώρα 08:30: Επίσημη έπαρση της Σημαίας στο Λιμάνι Πυθαγορείου με συμμετοχή Τμήματος Αποδόσεως Τιμών και Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ. 

Ώρα 10:30: Επίσημη δοξολογία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου. 

Ώρα 11:00: Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνου στον Ανδριάντα του Λυκούργου Λογοθέτη από τους κ.κ. εκπρόσωπο της Κυβέρνησης και τις αρχές του νομού.

Τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ενδόξων νεκρών.

Εθνικός Ύμνος 

Ώρα 20:00: Υποστολή της Σημαίας στο Λιμάνι του Πυθαγορείου με συμμετοχή Τμήματος Αποδόσεως Τιμών και Στρατιωτικής Μουσικής της 79 ΑΔΤΕ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required