26 Ιουλ 2020

9ο SIMF - Απολαυστική βραδιά με "Μουσική Παρέα" & "Ζβούρες"

Φωτο.: ΣΑΤ
Μια απολαυστική βραδιά χάρισε στο Σαμιακό κοινό η πάντα εύστοχη στην επιλογή και την εκτέλεση "Μουσική Παρέα Σάμου", την Παρασκευή 24 Ιουλίου το βράδυ στην συναυλία που έδωσε στον αύλειο χώρο της πρ. Μαυρογενείου Σχολής στο Μαλαγάρι, στα πλαίσια του 9ου SIMF.



Φωτογραφίες: ΣΑΤ - Σαμιακή Τηλεόραση

Δεξιά ο Μπάμπης Βουρλίδας

Με τα παλιά καταξιωμένα μουσικά μέλη της Δημήτρη Χατζημιχάλη, που συνεχίζει να είναι η ψυχή της Παρέας δεκαετίες τώρα, τον Γιάννη Πόθα, τον Νίκο Καρβούνη, τον Διονύση Μαστρογιάννη, αλλά και τις εκπληκτικές “προσθήκες” της καθηγήτριας και πιανίστας Γεωργίας Σεργίου και του Δημήτρη Τσιαγκλή, την Φώτω Βακίρη και τον Μανόλη Μόττο, με έναν “παρουσιαστή” που παρέπεμπε στους μεγάλους κονφερασιέ του παρελθόντος, με ένα χιούμορ καταλυτικό, τον Μπάμπη Βουρλίδα, χάρισε στους πολλούς φίλους της αυτό που στους καιρούς μας είναι ζητούμενο, κέφι και ψυχαγωγία ποιότητας. Τραγούδια σε εύθυμους ρυθμούς από την ρετρό εποχή, τον Γ. Μουζάκη, τον Τσιτσάνη, τον Χιώτη, μέχρι τον Φοίβο Δεληβοριά και την Πέννυ Μπαλτατζή, εκτελεσμένα με άποψη από μουσικούς και τραγουδιστές, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα ρωμέϊκου γλεντιού σε πλαίσια υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μανόλης Μόττος

Φώτω Βακίρη
Αμέσως μετά την Μουσική Παρέα”, η βραδιά του SIMF συνεχίστηκε με το μουσικό συγκρότημα “Ζβούρες” από το Καρλόβασι, που αποτέλεσε μια έκπληξη, χάρη στην ιδιόμορφη μουσική τους πρόταση, το πάντρεμα της παραδοσιακής με την ροκ μουσική, το πάντρεμα της ηλεκτρικής κιθάρας και της ντραμς με το ούτι και το σαξόφωνο, σε μουσικές και τραγούδια πρωτότυπα από πλευράς μουσικής σύνθεσης αλλά και φιλοσοφημένου έως ευρηματικού στίχου.

Εκπληκτική εμφάνιση και από τις "Ζβούρβες", το μουσικό συγκρότημα από το Καρλόβασι

Φωτογραφίες: ΣΑΤ - Σαμιακή Τηλεόραση


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required