25 Ιουλ 2020

Σε Βαθύ και Καρλόβασι η παιδική παράσταση "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας"

Ένας από τους πιο γνωστούς μύθους του Αισώπου "Ο Τζίτζικας και ο Μέρμηγκας" ανεβαίνει σε Βαθύ και Καρλόβασι, σε διασκευή Μπάμπη Κλαλιώτη από την Παιδική Σκηνή Γιάννη Χριστόπουλου.


Η παράσταση  θα πραγματοποιηθεί στο Βαθύ την Παρασκευή, 7 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου και στο Καρλόβασι το Σάββατο, 8 Αυγούστου, στις 9 μ.μ. στην Πορφυριάδα Σχολή.

Προπώληση: 8 € - Ταμείο: 9

Σημεία προπώλησης
  
                    
ΒΑΘΥ: Γιαννουλόπουλος " PRESS & SNAK"

ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ: "STORIA DOLCE"             
       
ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Βιβλιοπωλείο "ΚΑΡΑΣΤΑΘΗΣ"

Ισχύουν εισιτήρια ΟΓΑ


Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΣΚΗΝΗ ΓΙΑΝΝΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ πιστή στο ραντεβού της με τους μικρούς μας φίλους εδώ και 15 συνεχή χρόνια αποφάσισε να ζωντανέψει επί σκηνής αυτό το σπουδαίο διδακτικό μύθο, γιατί μέσα από τους "ΜΥΘΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΣΩΠΟΥ" και τις λίγες αράδες που σώζονται ακόμα και σήμερα βρίσκεται συγκεντρωμένη όλη η σοφία του λαού μας!

Ο ΤΖΙΤΖΙΚΑΣ  ο κλασικός τεμπέλης και  ο εργατικός  ΜΕΡΜΗΓΚΑΣ  θα μάθουν στην παρέα τους που αποτελείται από την πονηρή αλεπού, το πεινασμένο γουρουνάκι, τη φωνακλού καρακάξα, τον ήσυχο γαιδαράκο, τον Βασιλιά των ζώων λιοντάρι, τον πάντα πιστό σκύλο, τον χορευταρά τσαλαπετινό, πως να αναπτύξουν την οικολογική τους συνείδηση για μία καλύτερη ποιότητα ζωής στο ζωικό τους βασίλειο.

Φυσικά όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε μέσα από πολύ γέλιο, μουσική, χορό και τραγούδι. Μια μουσική παράσταση για μικρούς αλλά και για μεγάλους.

Την σκηνοθετικές οδηγίες στην παράσταση έδωσε ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΚΛΑΛΙΩΤΗΣ

 Η ενδυματολόγος ΜΑΓΔΑ ΚΑΛΟΡΙΤΗ ανέλαβε να μεταμορφώσει των ηθοποιών. 

Την παράσταση χορογράφησε ο ΜΑΡΙΟΣ ΝΕΛΣΟΝΑΣ ΨΑΡΟΠΟΥΛΟΣ.

Τη μουσική το STUDIO MUSIC.

Στην παράσταση παίζουν επαγγελματίες ηθοποιοί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required