26 Ιουλ 2020

Πρόβλημα με το νερό στους Μυτιληνιούς

Προβλήματα στην υδροδότηση αντιμετωπίζει η κοινότητητα των Μυτιληνιών και ο δήμος Ανατολικής Σάμου ζητά από τους κατοίκους του χωριού να μειώσουν στο απαραίτητο τη χρήση του νερού μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Ενημερώνουμε τους κατοίκους της Κοινότητας Μυτιληνιών ότι λόγω βλάβης στην αντλία κεντρικής γεώτρησης θα υπάρξουν προβλήματα στην υδροδότηση.


Η ποσότητα νερού στην κεντρική δεξαμενή επαρκεί μέχρι τις απογευματινές ώρες (έστω και με χαμηλή πίεση).


Αναγκαστικά θα προβούμε στην διακοπή υδροδότησης από ώρα 17:00 έως τις πρώτες πρωινές ώρες.


Η βλάβη στο μηχανολογικό εξοπλισμό της γεώτρησης θα αποκατασταθεί αύριο το πρωί.


Ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας παρακαλούμε να προμηθευτείτε τις απαραίτητες ποσότητες νερού για την κάλυψη των ατομικών και οικογενειακών αναγκών σας. 


Θερμή παράκληση προς τους δημότες μας για όσο το δυνατόν λιγότερη κατανάλωση και ορθολογική χρήση του νερού μέχρι την αποκατάσταση των ζημιών και διαρροών.


Το νερό των Μυτιληνιών είναι καλής ποιότητας και τα προβλήματα υδροδότησης οφείλονται σε διαρροές, στην παλαιότητα του δικτύου, και στις αστοχίες των εργασιών του έκπτωτου εργολάβου.


Ελπίζουμε σύντομα να διασφαλίσουμε, μετά την ποιότητα, και την ποσότητα και να δώσουμε τέλος σε ένα πρόβλημα ετών της κοινότητας μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required