14 Ιουλ 2020

Τι αποφασίστηκε για τον βιολογικό στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου

Να προβεί άμεσα στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανοικτού Διαγωνισμού προκειμένου να ανατεθεί σε μελετητή, να εξετάσει και να αποτυπώσει τη βέλτιστη λύση αντιμετώπισης του προβλήματος του καταθλιπτικού αγωγού αποφάσισε χθες το δημοτικό συμβούλιο Ανατολικής Σάμου.


Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, κ. Γιώργος Κολλάρος, η τεχνική υπηρεσία εντέλλεται από το Δημοτικό Συμβούλιο να προβεί άμεσα στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος ανοικτού Διαγωνισμού προκειμένου να ανατεθεί σε μελετητή, να εξετάσει και να αποτυπώσει τη βέλτιστη λύση αντιμετώπισης του προβλήματος του καταθλιπτικού αγωγού, θέτοντας σαφή ερωτήματα, αυστηρό χρονοδιάγραμμα και αυξημένα προσόντα εμπειρίας. 

Στη συνέχεια να τεθούν τα αποτελέσματα της μελέτης υπόψη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι ενδεχόμενες λύσεις με τα υπέρ και τα κατά κάθε μιας από αυτής, ενώ παράλληλα να υποδεικνύεται από τον ανάδοχο μελετητή η κατά αυτόν πλέον ενδεδειγμένη λύση, ώστε το Δ.Σ μετά και την εισήγηση της τεχνικής υπηρεσίας να προβεί στην ασφαλέστερη, από άποψη τεχνικής οικονομικής και χαμηλής όχλησης, λύση, η οποία και θα υποβληθεί σε Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα. 

Nα σημειωθεί πως πριν τη συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης και μετά από εισήγηση του Δημάρχου, το Δημοτικό Συμβούλιο κατά πλειοψηφία εξέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας για τη μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required