8 Ιουλ 2020

Λαϊκή Συσπείρωση: "Ο δήμαρχος αντί να παριστάνει τον σερίφη να στρέψει το μένος του στην κυβέρνηση και την Ε.Ε."

Σχόλιο για το χθεσινό επεισόδιο μεταξύ του δημάρχου Ανατολικής Σάμου και ομάδας μεταναστών εξέδωσε η Λαϊκή Συσπείρωση Ανατολικής Σάμου.

Η παράταξη  αναφέρει:

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, «ήρωας» και πάλι θλιβερού επεισοδίου με πρόσφυγες σε κεντρικό σημείο της πόλης, καλό θα ήταν αντί να παριστάνει τον σερίφη, να στρέψει το μένος του στην κυβέρνηση και την Ε.Ε, απαιτώντας τον απεγκλωβισμό προσφύγων και μεταναστών από το νησί και το κλείσιμο όλων των κέντρων – φυλακών. 

Αντ’ αυτού όμως σε ένα διαρκές αλισβερίσι αντιπαροχών με την κυβέρνηση, πλειοδοτεί για τον μόνιμο εγκλωβισμό ακόμη περισσότερων στο «Νταχάου» που στήνουν στου Ζερβού. 

Εμπαίζει τους δημότες με το επιχείρημα ότι θα φύγει το ΚΥΤ από την πόλη και θα λυθούν τα προβλήματα. Πέντε χιλιόμετρα μακριά θα είναι και η απελπισία της φυλακής αγριεύει τον άνθρωπο. 

Αυτό που πρέπει να παλέψει ο λαός της πόλης και όλοι οι Σαμιώτες είναι: Κατάργηση- κλείσιμο τώρα του ΚΥΤ στο Βαθύ, να σταματήσει και να ξηλωθεί η κατασκευή της φυλακής στου Ζερβού, να απεγκλωβιστούν άμεσα οι πρόσφυγες και μετανάστες από τα νησιά και τη χώρα.


3 σχόλια:

Αγγελος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρέπεστε λίγο Σταλινοφασισταριά.....

Αγγελος είπε...

Γιατί "Νταχάου" και όχι "Γκουλάγκ";;. Σας προξενεί αλλεργία το Γκουλάγκ;;. Το πρώτο είναι προϊόν του μαύρου φασισμού και το δεύτερο του κόκκινου αριστερόστροφου φασισμού που είναι και χειρότερος κατά τον Μίκη Θεοδωράκη. Αυτή την ψευτοαλληλεγγύη σας στους λαθρμετανάστες και τα συνθήματα του τύπου "REFUGEES WELCOME", "BLACK LIVES MATTER", "REFUGEE LIVES MATTER",θα τα πληρώστε ακριβά μια μέρα, όταν αυτοί που υποστηρίζετε, θα σας παίρνουν τις δουλειές σας.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required