1 Ιουλ 2020

Εγκρίθηκε το σχέδιο κινητικότητας Erasmus+ 2020 για το ΔΙΕΚ Σάμου

Εγκρίθηκε το σχέδιο κινητικότητας του Δ.ΙΕΚ Σάμου με τίτλο: «Απόκτηση εναλλακτικής εργασιακής εμπειρίας προσανατολισμένης στον τουρισμό» του τομέα Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, Erasmus+ 2020. 


Το σχέδιο φιλοδοξεί να «χτίσει γέφυρες συνεργασίας» και εντάσσεται στα πλαίσια της στρατηγικής του Δ.ΙΕΚ Σάμου με έμφαση στην ποιότητα και την εξωστρέφεια της επαγγελματικής κατάρτισης. 

Περιλαμβάνει δύο ροές κινητικότητας, μέσω των οποίων ωφελούνται 24 συμμετέχοντες καταρτιζόμενοι από τις ειδικότητες: Αρχιμαγείρων-Σεφ, Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό σε Κύπρο και Γερμανία. 

Σε αναμονή υλοποίησης είναι οι δυο ήδη εγκεκριμένες ροές για Κύπρο από πέρυσι που αφορούν εκπαιδευτές και καταρτιζόμενους για την κινητικότητα με τίτλο: «Σύγχρονες μέθοδοι, νέες Τεχνολογίες στα Ιατρικά εργαστήρια, τη Βρεφονηπιοκομία, την Οικονομία και την Εκπαίδευση». 


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δράση κινητικότητας «Απόκτηση εναλλακτικής εργασιακής εμπειρίας προσανατολισμένης στον τουρισμό» θα δοθούν με την έναρξη της νέας χρονιάς κατάρτισης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required