24 Σεπ 2020

«Ηδύλη» - Ξεκινά η καλλιτεχνική περίοδος 2020-2021

Ο Σύλλογος Μουσικής & Πολιτιστικής Δημιουργίας «Ηδύλη» ανακοινώνει την έναρξη της καλλιτεχνικής περιόδου 2020 – 21 και την ακρόαση νέων μελών από τη Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου.

Τη φετινή χρονιά ο Σύλλογος ξεκινά σύμφωνα με τις καινούργιες οδηγίες όπως ορίζονται από την τελευταία κυβερνητική απόφαση (ΦΕΚ 3958 Β 15-09-2020), σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να τηρείται απόσταση 2 μέτρων μεταξύ των μελών της χορωδίας και να γίνεται χρήση μάσκας όταν δεν τραγουδάμε. Επίσης, η χορωδία θα δουλέψει ως επί το πλείστον σε γκρουπ λίγων ατόμων για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Για δεύτερη συνεχή χρονιά θα υπάρξει η δυνατότητα λειτουργίας δύο τμημάτων σε Καρλόβασι και Βαθύ για τη διευκόλυνση της μετακίνησης των μελών. Μετά την πρόσφατη παραχώρηση του Δήμου Ανατολικής Σάμου οι πρόβες στο Βαθύ θα γίνονται στην Πινακοθήκη (οδός Καλομοίρη, απέναντι από ΙΚΑ). Οι πρόβες στο Καρλόβασι θα γίνονται στην αίθουσα του συλλόγου (χώρος λυόμενων όπισθεν του Γυμνασίου Καρλοβάσου).

Οι πρώτες συναντήσεις θα γίνουν:

- Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2020 – Τμήμα Καρλοβάσου (Λυόμενα, Καρλόβασι), ώρα 6.30 μ.μ.

- Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2020 –Τμήμα στο Βαθύ (Πινακοθήκη, Βαθύ), ώρα 7.00 μ.μ.

Ακροάσεις μελών: Η χορωδία αναζητά άτομα με τραγουδιστική εμπειρία. Επιθυμητή η γνώση μουσικής. Οι ακροάσεις θα ξεκινήσουν τις παραπάνω ημερομηνίες και θα συνεχιστούν και στις επόμενες πρώτες συναντήσεις. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 6937274692.

Η χορωδία του Συλλόγου καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια να συνεχίσει το έργο της στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε, εναρμονισμένη πάντα με τις επιτρεπόμενες προδιαγραφές και με μέριμνα για την ασφάλεια των μελών της.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required