18 Σεπ 2020

Σύλληψη για την πυρκαγιά πλησίον του ΚΥΤ

Συνελήφθη, προχθές στη Σάμο, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, αλλοδαπός, ο οποίος κατηγορείται για το αδίκημα της διέγερσης στη διάπραξη εγκλημάτων, ενώ ταυτοποιήθηκε ένας ακόμη αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το ίδιο αδίκημα. 


Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, οι εμπλεκόμενοι, χρησιμοποιώντας ηχητικά και γραπτά μηνύματα σε εφαρμογή κινητού τηλεφώνου και σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, υποκινούσαν άλλους αλλοδαπούς στη διάπραξη έκνομων ενεργειών, που σχετίζονται με την πρόσφατη πυρκαγιά πλησίον του Κέντρου Υποδοχής και Ταυτοποίησης στη Σάμο. 


Την προανάκριση και τις έρευνες, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.



1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Ανήκει στους Τζιχαντιστές που κατα δήλωσή τους θα πολεμήσουν στο πλευρό της Τουρκίας. Μήνυμα στρατιωτικής στήριξης προς την Τουρκία εξέφρασε ο Συριακός Εθνικός Στρατός (SMO), ο οποίος πολεμά κατά του Άσαντ στη Συρία μαζί με τον τουρκικό στρατό, όπως μεταδίδει ο ιστότοπος sigmalive.com.
"Εάν γίνει πόλεμος με την Ελλάδα, θα πάμε στο μέτωπο", δηλώνει ένας εκ των επικεφαλής του Συριακού Εθνικού Στρατού, ο Suheyl Hammoud. "Είμαστε ευγνώμονες προς την Τουρκία. Τώρα είναι η ώρα να εκπληρώσουμε αυτό το χρέος. Αν με ρωτήσουν ‘Θα πας στα ελληνικά σύνορα;’, η απάντησή μου θα είναι ‘Ευχαρίστως Ναι’". Τέτοια φίδια φιλοξενούμε στο νησί μας και μάλιστα τους παρέχουμε πολύ περισσότερα απ' ότι στους γηγενείς. Σε επικείμενη σύγκρουση με την Τουρκία πρέπει να υπάρχει άμεσα εκτελεστό πρόγραμμα γι' αυτούς τους εποίκους των οποίων οι προθέσεις ερχομού τους στα νησιά μας αρχίζουν να διαφαίνονται.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required