7 Σεπ 2020

Την κοινότητα του Μεσογείου επισκέφτηκε η "Ανατροπή"

Την κοινότητα του Μεσογείου επισκέφτηκε την Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου, η "Ανατροπή", η οποία συνεχίζει τις επισκέψεις της σε όλες τις κοινότητες του Δήμου Ανατολικής Σάμου. 

Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συνομίλησαν εκεί με την πρόεδρο του χωριού, Φωτεινή Τσακουμάκη. 

Σε ανακοίνωσή της η παράταξη αναφέρει:

Συζητήθηκαν διάφορα θέματα σχετικά με τη λειτουργία του Δήμου και την τοπική αυτοδιοίκηση. Εκτενής αναφορά έγινε στα προβλήματα της καθημερινότητας, όπου σε πολλές κοινότητες διαιωνίζονται και παραμένουν πάντα στην επικαιρότητα. 

Σημαντικά ζητήματα της κοινότητας που δυστυχώς χρονίζουν και δεν έχουν επιλυθεί ακόμα είναι οι κατάλληλες εργασίες που πρέπει να γίνουν ούτως ώστε να υπάρχει επάρκεια νερού ύδρευσης και άρδευσης, η επιδιόρθωση-αντικατάσταση ενός τμήματος της αποχέτευσης στην είσοδο του χωριού, μείζων πρόβλημα υγιεινής του οποίου η επίλυση έχει αιτηθεί τόσο η πρόεδρος όσο και οι κάτοικοι του χωριού, καθώς και η ανάπλαση της πλατείας. 

Από την πλευρά της, η δημοτική παράταξη "Ανατροπή" θα προσπαθήσει να κοινοποιήσει και να ενημερώσει τα αρμόδια όργανα διοίκησης του Δήμου σχετικά με όλα τα ζητήματα της συγκεκριμένης κοινότητας, αλλά και όλων των κοινοτήτων που τακτά επισκέπτεται, προκειμένου να μπορέσουν να λάβουν την κατάλληλη προτεραιότητα και να προβούν στην επίλυσή τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required