15 Σεπ 2020

Τον Πύργο επισκέφτηκε η "Ανατροπή"

Την κοινότητα του Πύργου επισκέφτηκε την Παρασκευή η «Ανατροπή», όπου συναντήθηκε με τον πρόεδρο της κοινότητας, Βασίλη Στεφανή, και μέλη του συμβουλίου. 


Στο γραφείο της κοινότητας διεξήχθη μια εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις αποφάσεις του συμβουλίου, τα προβλήματα της καθημερινότητας και γενικά τη λειτουργία του Δήμου. 

Η παράταξη αναφέρει:

"Κατά τη συζήτηση ανέκυψαν διάφορα ζητήματα σχετικά με την εύρυθμη λειτουργία της κοινότητας. Ειδικότερα, δεν έχει οριστεί καμία συγκεκριμένη μέρα για την επίσκεψη του γραμματέα στην κοινότητα, με αποτέλεσμα να έχει υποβαθμιστεί ο συγκεκριμένος θεσμός από την πλευρά της δημοτικής αρχής αλλά και η οργανωμένη διεξαγωγή ενός τοπικού συμβουλίου. 

Επιπρόσθετα, μείζων θέμα – ζήτημα προς διερεύνηση και θέμα ερώτησης σε επερχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο από την "Ανατροπή" – είναι ότι ο ορισμένος υδρονομέας άρδευσης για την τρέχουσα καλοκαιρινή αρδευτική περίοδο, αν και έχει επιλεχθεί από το Δημοτικό Συμβούλιο στις 15 Ιουνίου 2020, ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στο χωριό και λογικά η δημοτική αρχή, ενάντια με το καθεστώς επιλογής του, τον έχει εγκαταστήσει αλλού".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required