8 Σεπ 2020

Την αναθεώρηση της απόφασης της Ολλανδικής κυβέρνησης ζητά η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου

Η Ένωση Ξενοδόχων Νομού Σάμου αποφάσισε να δράσει άμεσα κατόπιν της ενημέρωσης που έλαβε για την απόφαση της Ολλανδικής Κυβέρνησης ότι από σήμερα όλα τα ελληνικά νησιά χαρακτηρίζονται με πορτοκαλί κωδικό, που σημαίνει ότι δεν επιτρέπεται η παραμονή των ταξιδιωτών στα νησιά μας και ζητείται η επιστροφή στην χώρα τους. 


Απέστειλε δυο επιστολές μια στο Υπουργείο Τουρισμού, υπόψη του κ. Χάρη Θεοχάρη και μια στο Προξενείο της Ολλανδίας, προκειμένου να εκφράσει την έντονη αντίθεσή της σχετικά με την ανωτέρω απόφαση. Δήλωσε ότι δεν κρίνει λογικό να απομακρυνθεί ο τουρισμός από το νησί μας, τη Σάμο, όπου μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί επίσημα μόνο 3 κρούσματα Covid-19. 

Εξέφρασε πως η πρόταση να επιτραπεί η μετακίνηση μόνο σε προορισμούς όπως η Χαλκιδική, η Αθήνα, η Εύβοια, η Ήπειρος και η Πελοπόννησος είναι βεβιασμένη και απερίσκεπτη.

Τέλος, ζήτησε να προβούν σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να αναθεωρηθεί η απόφαση της Ολλανδικής Κυβέρνησης και να καταλήξουμε στην καλύτερη δυνατή λύση για όλους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required