9 Οκτ 2020

Σύλληψη 6 ατόμων για ληστεία και απειλή

Εξιχνιάστηκε άμεσα, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, υπόθεση ληστείας, που διαπράχθηκε προχθές το βράδυ σε χώρο παραμονής αλλοδαπών στο Βαθύ της Σάμου.

Συνελήφθησαν έξι αλλοδαποί, ηλικίας από 15 έως 25 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται -κατά περίπτωση- για τα αδικήματα της ληστείας και της απειλής, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα, ενώ ταυτοποιήθηκε και 22χρονος αλλοδαπός που εμπλέκεται στην υπόθεση.

Ειδικότερα και σύμφωνα με την αστυνομική έρευνα, δύο 17χρονοι εκ των δραστών, αφαίρεσαν από την κατοχή 19χρονου αλλοδαπού με τη χρήση σωματική βίας, κινητό τηλέφωνο.

Κατά τη διερεύνηση της συγκεκριμένης υπόθεσης προέκυψε επίσης ότι, πέντε (5) άτομα από τους συλληφθέντες, δρώντας από κοινού με τον 22χρονο και ένα ακόμη άτομο αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων, πρώτες πρωινές ώρες χθες (08-10-2020) στην παραπάνω περιοχή, απείλησαν τον 19χρονο και με αιχμηρά αντικείμενα που είχαν κατά περίπτωση στην κατοχή τους, για να μην καταγγείλει το περιστατικό της ληστείας στις Αστυνομικές Αρχές.

Το κινητό τηλέφωνο, βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required