2 Οκτ 2020

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Σάμου για τις καταλήψεις στα σχολεία

 Σε σχόλιο για τις καταλήψεις των σχολείων προχώρησε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ανατολικής Σάμου.


Στο σχόλιο του αναφέρει:

Αυτός που κλείνει τα σχολεία είναι η κυβέρνηση που με την επικίνδυνη πολιτική της επιμένει σε τμήματα των 20 και 25 μαθητών, δεν προσλαμβάνει μόνιμο και πλήρους απασχόλησης προσωπικό καθαριότητας, έχει εκτοξεύσει τα κενά σε καθηγητές και δασκάλους στις 20000 περισσότερους από πέρσι.

Οι μαθητές θέλουν ανοιχτά σχολεία που δεν θα μπαίνουν σε καραντίνα επειδή τα μέτρα πρόληψης είναι ανύπαρκτα. Που θα κάνουν πλήρες εκπαιδευτικό ωράριο χωρίς κενές ώρες λόγω έλλειψης εκπαιδευτικών. Που θα έχουν επάρκεια αιθουσών για 15άρια τμήματα.

Οι μαθητές έχουν δίκιο και πρέπει όλοι να σταθούμε δίπλα τους. Γονείς και εκπαιδευτικοί αλλά και ο δήμος, που έτσι κι’ αλλιώς είναι εν μέρει υπόλογος για την κατάσταση των σχολείων. Πολύ περισσότερο που αντί ν’ αναλάβει τις ευθύνες της, η δημοτική αρχή, έδωσε εντολή προχθές (κυβερνητικότερη της κυβέρνησης) να κοπούν τα λουκέτα της κατάληψης στα γυμνάσια της πόλης της Σάμου.

 

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Βλέπουν τους εαυτούς τους αυριανούς πρωθυπουργούς. Αφού το κατάφερε ο μέτρ των καταληψιών Τσίπρας γιατί όχι και αυτοί. Για τις καθαρίστριες ελάτε να τα ξαναπούμε όταν πάτε φαντάροι και αναλάβετε υπηρεσίαν στην "καλλιόπη".Και στην "καλλιόπη" σας βλέπω να αποκτάτε μονιμότητα και ειδικότητα, διότι τα τούβλα σαν και σας, ακόμα και τα έξυπνα, πάντα τούβλα θα είναι! και η θέση τους θα είναι στην "καλλιόπη". Την πλειοψηφία των παιδιών που θέλουν ανοικτα τα σχολεία ποιός θα τα προστατέψει απο τα κατευθυνόμενα και εκκολαπτόμενα αριστερόστροφα φασιστοειδή;;Ζητάνε έναν εκπαιδευτικό για κάθε μαθητή κατά το χουντικό κάθε πόλη και στάδιο κάθε χωριό και γυμναστήριο,ζητάνε καινούργιες αίθουσες, ζητάνε εκδρομές, χωρίς να αναλογίζονται πως οι γονείς τους έχουν ανεβάσει το χρέος στις εφορίες στα 120 δις. Άντε ν'αρχίσει το ντουφεκίδι με τους γείτονες για να σφίξουν οι ευαίσθητοι πρωκτοί των καταληψιών.Οι βάσεις εισαγωής στο μαθηματικό Καρλοβάσου δείχνει με τι ντενεκέδες έχουμε να κάνουμε. Όλο για ελλείψεις μιλάτε και ζητάτε προσλήψεις παντού εκτός απο τον Ριζοσπάστη.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required