19 Οκτ 2020

Στο Παλαιόκαστρο η "Ανατροπή"

Το Παλαιόκαστρο επισκέφτηκε την Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου, η "Ανατροπή", όπου οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της κοινότητας, Γιώργο Ξαγοράρη και τα μέλη της κοινότητας.

Πραγματοποιήθηκε μια εκτενής συζήτηση, αναφορικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα, καθώς επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι στην καθημερινότητά τους και παραμένουν άλυτα εδώ και χρόνια. Επίσης, έγινε ανάλυση ως προς τη λειτουργία του Δήμου και στο πώς ανταποκρίνεται η δημοτική αρχή και οι υπηρεσίες του Δήμου ως προς την υλοποίηση των αποφάσεων και των έργων.

«Ένα σημαντικό ζήτημα που συζητήθηκε από τους παρευρισκομένους είναι η μη ύπαρξη μονάδων επεξεργασίας λυμάτων στους παραθαλάσσιους τουριστικούς οικισμούς του Παλαιοκάστρου (Κέρβελη, Ποσειδώνιο, Κλήμα, Ψιλή Άμμος)· ένα ζήτημα που πρέπει να απασχολήσει την δημοτική αρχή, όχι μόνο για αυτή την περιοχή, αλλά και για ακόμα περισσότερες. Πρωτίστως, όμως, πρέπει να δρομολογηθούν οι ανάλογες μελέτες και η σύνταξή τους, ένα ζήτημα στο οποίο ο Δήμος χωλαίνει, ενώ η απουσία έγκαιρων και πλήρων μελετών συμβάλει στην διαιώνιση του ζητήματος αυτού», αναφέρει η παράταξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required