18 Οκτ 2020

Βράβευσαν τον Σύρο που βρήκε και παρέδωσε πορτοφόλι με χρήματα

Στη βράβευση ενός Σύρου μετανάστη, του Ahmad Agram, προέβη την Παρασκευή το Λιμεναρχείο Σάμου, καθώς παρέδωσε πορτοφόλι που βρήκε στο κέντρο της πόλης το οποίο περιείχε σημαντικό χρηματικό ποσό.

 

Σε επιστολή του προς τον Σύρο μετανάστη ο Λιμενάρχης Σάμου αναφέρει: «Με αφορμή την παράδοση από μέρους σας του απολεσθέντος πορτοφολιού μετά του συνόλου των περιεχομένων στην υπηρεσία μας απογευματινές ώρες της ημέρας Τετάρτης, 14/10, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για το ήθος που επιδείξατε με την ενέργειά σας αυτή, αγνοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε. Η Λιμενική Αρχή της Σάμου ενθαρρύνεις τέτοιες πράξεις και σας ευχαριστεί εκ μέρους του ιδιοκτήτη του ανωτέρω αντικειμένου, Γιαννιού Χρήστου του Δημητρίου, αποδίδοντάς σας τα νόμιμα.






1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κοιτάξτε που έχουμε φτάσει να βραβευουμε το Συρο γιατί βρήκε πορτοφόλι... Και τα σαμιωτοπουλα που κάνουν ακριβώς την ίδια πράξη να τα αγνοούμε... το καλοκαίρι λοιπόν το παιδί μου 15χρονων βρήκε ένα πορτοφόλι με χρήματα καθώς έβγαινε από τη πυθαγορειο μουσική σχολή Καρλόβασου , αμέσως το πήγε στο αστυνομικό τμήμα που βρίσκεται ακριβώς απέναντι. Εκεί λοιπόν το παρέδωσε χωρίς να του ζητήσου το ονοματεπώνυμο του χωρίς να του πουν ένα μπράβο τίποτα. Το αγνόησαν η δεν το αγνόησαν?

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required