6 Οκτ 2020

Στον Παγώνδα η "Ανατροπή"

Επίσκεψη στον Παγώνδα πραγματοποίησε την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου, η «Ανατροπή», μέλη της οποίας συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της κοινότητας, Γιώργο Τσάτσο και μέλη του συμβουλίου. Οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συνομίλησαν μαζί τους και αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με θέματα της κοινότητας και τη λειτουργία του Δήμου.


Η «Ανατροπή» αναφέρει:

 

Σύμφωνα με τον πρόεδρο και τα μέλη, δυστυχώς ο Δήμος δεν ανταποκρίνεται στις ανάγκες της κοινότητας, η οποία βιώνει μεγάλη απαξίωση σε πολλά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα και την ανάπτυξη. Ζητήματα που παραμένουν άλυτα από την πλευρά του Δήμου και που διαιωνίζονται. Συνεπώς, το συμβούλιο με μεγάλη απογοήτευση διαπιστώνει ότι δεν λειτουργεί τίποτα όπως θα έπρεπε.


Επιπλέον, ήδη από τα τέλη Ιουνίου η δημοτική αρχή δεσμεύτηκε με την παρουσία της στο χωριό να διευθετήσει καίριας σημασίας ζητήματα, όπως η συντήρηση-ανακαίνιση του νεκροταφείου, η ανακαίνιση της Μεγάλης Βρύσης και η δημιουργία του δρόμου από τον συνεταιρισμό μέχρι το Δημοτικό σχολείο – ένας δρόμος που θα εξυπηρετήσει τους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής και τους μαθητές του σχολείου, θα χρησιμοποιείται δε και ως έξοδος διαφυγής. Δυστυχώς, έως και σήμερα, καμία διαδικασία πάνω σε αυτά τα ζητήματα δεν έχει δρομολογηθεί.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required