15 Νοε 2020

Χρυσή Βιτσιλάκη: «… στις επάλξεις για την επόμενη μέρα που θα είναι καλύτερη…»

Στην Σάμο βρέθηκε από την Τρίτη 10, έως και την Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου, η πρύτανης του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κα Χρυσή Βιτσιλάκη.

Συνοδεύονταν από τον αντιπρύτανη Διοικητικών Υποθέσεων κ. Δημήτριο Παπαγεωργίου και την προϊσταμένη των Τεχνικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου, κα Κατερίνα Φωτιάδου, που ταξίδεψαν από την έδρα του Πανεπιστημίου στην Μυτιλήνη για να ελέγξουν και να διαπιστώσουν από κοντά την κατάσταση, όπως έχει διαμορφωθεί, μετά την ισχυρή σεισμική δόνηση των 6,7 βαθμών ρίχτερ που έπληξε το νησί την Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου. 


Φωτ. "Σαμιακόν Βήμα"

Με τον κοσμήτορα της Σχολής Θετικών Επιστημών, κ. Βασίλη Μεταφτσή και τον πρόεδρο του Τμήματος Μαθηματικών, κ. Κώστα Χουσιάδη, επισκέφθηκαν μεταξύ άλλων τις κτηριακές εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, διαπίστωσαν τις ζημιές που έχουν προκληθεί και για τις οποίες θα απαιτηθούν χρονοβόρες απαραίτητες εργασίες, όπως στο κτήριο της πρώην Εμπορικής Σχολής καθώς και στην πρώην κατοικία του ηγεμόνα όπου στεγάζονται και τα γραφεία των καθηγητών. Η πρύτανης κα Βιτσιλάκη παραχώρησε συνέντευξη στον Μάνο Στεφανάκη, στο ράδιο «Αρμονία 103,2» αναφέροντας με λεπτομέρειες τα όσα θα πρέπει να γίνουν το επόμενο διάστημα τονίζοντας χαρακτηριστικά «… στις επάλξεις για την επόμενη μέρα που θα είναι καλύτερη…».

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required