30 Νοε 2020

Δυσαρέσκεια του Επιμελητηρίου για τη μη συμμετοχή του στην τηλεδιάσκεψη της αντιπεριφέρειας

Απαράδεκτη χαρακτηρίζει τη μη συμμετοχή της στην τηλεδιάσκεψη που οργανώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μετά τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου, η Διοικούσα Επιτροπή του Επιμελητηρίου Σάμου.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει:

Ενημερωθήκαμε πως με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Β. Πανουράκη οργανώθηκε τηλεδιάσκεψη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί μετά τον καταστροφικό σεισμό. Στη τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν  ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ.κ. Ευσέβιος, ο Βουλευτής Ν. Σάμου Καθηγητής κ. Χ. Στεφανάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Β. Πανουράκης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Γ. Στάντζος και ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου κ. Α. Λυμπέρης.

Ως θεσμικό όργανο, το οποίο εκπροσωπεί το σύνολο των επιχειρηματιών του νησιού, θεωρούμε απαράδεκτο τον αποκλεισμό μας από την ανωτέρω σύσκεψη, στην οποία θα μπορούσαμε να συμμετέχουμε ενεργά και να προτείνουμε λύσεις, καθώς έχουμε μια συνολικά διαμορφωμένη εικόνα της κατάστασης που επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο μετά την καταστροφική έλευση του εγκέλαδου στη Σάμο.

Δυστυχώς, τέτοιου είδους αποκλεισμοί σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία για τον τόπο δεν ωφελούν το κοινωνικό σύνολο, ειδικά όταν «φιμώνονται» φορείς που εκπροσωπούν ανθρώπους που προσφέρουν σημαντικά στην ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. Η ενότητα και η συνεργασία στις κρίσιμες αυτές ώρες προέχει παραμερίζοντας τις όποιες προσωπικές διαφορές μεταξύ εκπροσώπων θεσμικών φορέων.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required