3 Νοε 2020

"Pray for Samos" - Ιστοσελίδα για διαχείριση και συγκέντρωση χορηγιών για τη Σάμο

"Όλοι μαζί στην πρώτη γραμμή!" Με αυτό το σύνθημα ο Δήμος Ανατολικής Σάμου εξέδωσε δελτίο Τύπου με το οποίο γνωστοποίησε τη δημιουργία ιστοσελίδας (δωρεάν κατασκευή από ιδιώτη), διά μέσω της οποίας θα γίνεται η ορθή διαχείριση και συγκέντρωση χορηγιών για τη Σάμο, μετά τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου.

«Το μεσημέρι της Παρασκευής 30 Οκτωβρίου 2020 έμελλε να αφήσει το δικό του «μαύρο» στίγμα στη χώρα μας ένας σεισμός 6,7 ρίχτερ με επίκεντρο τη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Σάμου και Σμύρνης που «ταρακούνησε» το νησί μας, τη Σάμο, αφήνοντας πίσω συντρίμμια στους δρόμους αλλά και στις καρδιές μας.

Τα επόμενα 24ωρα είναι το ίδιο κρίσιμα, καθώς οι μετασεισμοί διαδέχονται ο ένας τον άλλον με το φόβο να παραμονεύει σε κάθε σοκάκι και σπίτι της Σάμου.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου για να συντονίσει όλη αυτή την προσφορά και την έμπρακτη απόδειξη της αγάπης σας, δημιούργησε την ιστοσελίδα https://prayforsamos.gr/ για τη σωστή διαχείριση και συγκέντρωση των χορηγιών σας.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή η ανταπόκριση και το ενδιαφέρον που λάβαμε ξεπέρασε κάθε προσδοκία και κάθε μέρα σφίγγουμε ακόμα πιο δυνατά τη γροθιά όλοι μαζί.

Ευχαριστούμε την I-Ark και τον κ. Δημήτρη Βασιλείου για τη δωρεάν κατασκευή και διαχείριση της ιστοσελίδας.

Με τη δική σας βοήθεια θα ξεπεράσουμε και αυτό το εμπόδιο!

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required