29 Δεκ 2020

Ευχαριστήριο του ΓΕΛ Σάμου προς τις οικογένειες των αδικοχαμένων μαθητών

Ευχαριστήρια επιστολή προς τις οικογένειες των αδικοχαμένων μαθητών, του Άρη και της Κλαίρης, για την προσφορά των οικογενειών τους στο σχολείο, εξέδωσε το Πυθαγόρειο Γενικό Λύκειο. 

Η επιστολή αναφέρει:

«Ο σύλλογος των καθηγητών του ΓΕΛ Σάμου αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημοσίως τις οικογένειες των αδικοχαμένων μαθητών του, Άρη Τσιούρα και Κλαίρης Λυμπέρη, για όσα προσέφεραν στο σχολείο στη μνήμη των παιδιών τους. 

Είναι πολύ συγκινητικό και τιμητικό για τη σχολική μας κοινότητα το γεγονός ότι οι γονείς των δύο πρόωρα χαμένων παιδιών μέσα στο βαρύ τους πένθος απευθύνθηκαν στο σχολείο μας και ενδιαφέρθηκαν για τις ανάγκες των μαθητών του. 

Επίσης είναι ιδιαίτερα τιμητικό και αξιέπαινο για τις ίδιες τις οικογένειες το γεγονός ότι επέλεξαν έναν φορέα από το χώρο της Εκπαίδευσης για την προσφορά τους. 

Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, τους ευχόμαστε να βρουν την παρηγοριά και τη γαλήνη παρά το δυνατό χτύπημα που δέχτηκαν και τους διαβεβαιώνουμε ότι η μνήμη των παιδιών τους που χαράχτηκε ανεξίτηλα στην καρδιά όλων θα μας συντροφεύει στους χώρους του σχολείου μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required