16 Δεκ 2020

Υπάληλλοι ΕΛΤΑ Σάμου: «Βρισκόμαστε κάτω από αντίξοες συνθήκες, κυριολεκτικά στο δρόμο!!»

Τη διαμαρτυρία τους για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί όσον αφορά τη λειτουργία του Ταχυδρομείου Σάμου, εκφράζει με επιστολή του προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛΤΑ ο Σύλλογος Υπαλλήλων ΕΛΤΑ Σάμου.

 

Η επιστολή αναφέρει:


Οι εργαζόμενοι του Κεντρικού Καταστήματος Σάμου μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί την 30η Οκτωβρίου και την καταστροφή του οικήματος όπου στεγάζονταν, βρισκόμαστε κάτω από αντίξοες συνθήκες κυριολεκτικά στον δρόμο.

 

Λειτουργούμε μια θυρίδα συναλλαγής στο τροχοταχυδρομείο που ήρθε στο νησί μας και οι υπηρεσίες αλληλογραφίας, δεμάτων, ταχυμεταφορών λειτουργούν σε δύο φορτηγά που έχουν διατεθεί για αυτόν τον σκοπό.


Ενώ έχουν δρομολογηθεί οι διαδικασίες μετεγκατάστασης στο μοναδικό οίκημα που προσφέρθηκε στον διαγωνισμό, παρόλα αυτά έχει παρέλθει ενάμιση μήνας και όλοι οι εργαζόμενοι προσπαθούμε κάτω από απαράδεκτες συνθήκες, στο ύπαιθρο, να εξυπηρετήσουμε το πελατειακό μας κοινό!


Με κρύο, με βροχή, και με την αρμύρα της θάλασσας να μας καταβρέχει, φορτώνουμε, ξεφορτώνουμε, συνθέτουμε αποστολές, εξυπηρετούμε πελάτες στο ύπαιθρο, προσπαθούμε να προστατέψουμε τα αντικείμενα των πελατών από τις καταιγίδες που μας κτυπούν, χωρίς να το καταφέρνουμε πάντα, αφού και τα φορτηγά που μας στεγάζουν μόνο στεγανότητα δεν προσφέρουν!

 

Στη θυρίδα συναλλαγής που λειτουργεί στο τροχοταχυδρομείο ο τρόπος των συναλλαγών μεταβάλλεται ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, αφού όταν βρέχει πρέπει να κλείσεις το παράθυρο που λειτουργεί ως γκισέ ταμείο και την πόρτα για να μην μπαίνουν τα νερά στο εσωτερικό του.

 

Για να συμπληρώσουν οι πελάτες τα έντυπα συναλλαγών τους ψάχνουν να βρουν στεγνή επιφάνεια να ακουμπήσουν!

 

Οι προβλέψεις μας για το τέλος της ταλαιπωρίας μας είναι δυσοίωνες! Το σωματείο μας προβλέπει κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στο ύπαιθρο! Θα σας στείλουμε προσκλήσεις! Δεν ισχύουν για μας οι περιορισμοί!


Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά!

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required