31 Δεκ 2020

Ευχές της παράταξης "η Σάμος αλλάΖΕΙ" για το νέο έτος

Ευχετήριο μήνυμα για το νέο έτος εξέδωσε η δημοτική παράταξη «Η Σάμος αλλάΖΕΙ». Στο μήνυμά της αναφέρει:

Το 2020 θα καταγραφεί στη συνείδηση του κόσμου ως μια κακή χρονιά. Από τη μια η πανδημία δημιούργησε το φόβο, την αγωνία, την ανασφάλεια, τους περιορισμούς στις ελευθερίες, την οικονομική κρίση. Από την άλλη ο φονικός & καταστροφικός σεισμός χτύπησε τη Σάμο και δημιούργησε εκατοντάδες σεισμόπληκτες οικογένειες και επιχειρήσεις και κατέστρεψε δημόσιες και ιδιωτικές υποδομές (σχολεία, εκκλησίες, λιμάνια, δρόμοι, σπίτια, μνημεία). 

Πάντα η έλευση του νέου χρόνου αναπτερώνει τις ελπίδες του κόσμου για καλύτερες μέρες. 

Ως Δημοτική παράταξη αγωνιζόμαστε το 2021 να είναι μια χρονιά τομής με το παρελθόν και ουσιαστικής αλλαγής στη Σάμο. 

- Να στηρίξουμε το Δημόσιο Σύστημα Υγείας, να εμπιστευτούμε την ιατρική και επιστημονική κοινότητα και ο πληθυσμός να κάνει μαζικά το εμβόλιο, ώστε να ξεμπερδεύουμε με την πανδημία και να επανέλθουμε στην κανονικότητα. 

- Να υλοποιηθεί γρήγορα η αποκατάσταση των καταστροφικών επιπτώσεων του σεισμού (αποζημιώσεις πληγέντων κατοίκων και επιχειρήσεων, ανακατασκευή σχολείων, κατοικιών και δημόσιων υποδομών). 

- Να εκπονήσουμε ένα ειδικό Πρόγραμμα Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης της Σάμου με οραματικό Σχέδιο, εξειδικευμένο και μελετημένο Πρόγραμμα, επιπλέον χρηματοδοτικούς Πόρους Εθνικούς και Ευρωπαϊκούς πέραν των υπαρχόντων οριζόντιων (ΕΣΠΑ, ΠΔΕ) και οραματική Διεύθυνση. 

Ως Δημοτική παράταξη να ευχηθούμε σε όλες και όλους τους συμπατριώτες μας 

ΥΓΕΙΑ, ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


 

1 σχόλιο:

Αγγελος είπε...

Την εκπόνηση του ειδικού Προγράμματος σας, Αναπτυξιακής Ανασυγκρότησης της Σάμου με οραματικό Σχέδιο, φαντάζομαι να την αναθέσετε στον Καρανίκα,ειδικού συμβούλου στο γραφείο Στρατηγικού Σχεδιασμού της Γενικής Γραμματείας επί Πρωθυπουργίας Τσίπρα.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required