13 Ιαν 2021

Διαβούλευση για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025

Άλλη μία συνάντηση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη και του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά. 


Η συνάντηση έγινε με την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Παναγιώτη Χριστόφα και τη συμμετοχή εκπροσώπων του Δικτύου Κοινοτήτων Λέσβου και συγκεκριμένα του Προέδρου Κίμων Χρυσίδη και του Βασίλη Μαμώλη, παρόντος και του Εντεταλμένου Συμβούλου Διασύνδεσης ΟΤΑ Α βαθμού, Νίκου Καρασάββα. 


Ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στην προσπάθεια που καταβάλλει η Περιφερειακή Αρχή μέσω της διαβούλευσης και της ενημέρωσης προς όλους τους φορείς, ώστε να καταρτίσει ένα πρόγραμμα το οποίο πέρα από τον αναπτυξιακό του χαρακτήρα θα συμβάλλει με έργα πνοής και στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών. 


Όπως μάλιστα τόνισε χαρακτηριστικά, οι Κοινότητες αποτελούν ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και οφείλει η Τοπική Αυτοδιοίκηση να ακούει και να καταγράφει τις ανάγκες τους προς όφελος πάντα των κατοίκων τους. 


Από τη μεριά τους οι εκπρόσωποι του Δικτύου, αφού ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη και τον Αντιπεριφερειάρχη για την πρόσκληση, σημείωσαν πως είναι η πρώτη φορά που το Δίκτυο Κοινοτήτων καλείται επίσημα για να καταθέσει προτάσεις για ένα τόσο σοβαρό Πρόγραμμα, εκφράζοντας παράλληλα την ικανοποίηση τους για το γεγονός πως υπάρχει απευθείας διαβούλευση με την Περιφερειακή Αρχή, κάτι που θα βοηθήσει στην πιο αποτελεσματική συνεργασία των δυο πλευρών.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required