2 Ιαν 2021

Νοσοκομείο Σάμου – Έτοιμο για την έναρξη εμβολιασμών κατά του κορωνοϊού

Σε αντίστροφη μέτρηση, πλέον, και η Σάμος, αφού οι πρώτες δόσεις εμβολίου κατά του κορωνοϊού αναμένονται στο νησί μας τις επόμενες ημέρες, με πιθανότερη ημερομηνία άφιξης την 6η Ιανουαρίου. Ήδη, όπως μας ενημέρωσε ο κοινός διοικητής Νοσοκομείων Σάμου-Ικαρίας, κ. Νίκος Στεφανής, το οργανωμένο εμβολιαστικό κέντρο είναι έτοιμο για την εκκίνηση της διαδικασίας. 


Να υπενθυμίσουμε ότι στο νομό μας θα λειτουργήσουν εμβολιαστικά κέντρα, εκτός του Νοσοκομείου Σάμου, στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου, στο Νοσοκομείο Ικαρίας και στο Κέντρο Υγείας Ευδήλου ενώ τους Φούρνους θα επισκεφθεί κινητή μονάδα από την Ικαρία για τον εμβολιασμό του πληθυσμού. 


Οι πολίτες θα κλείνουν ραντεβού μέσω ψηφιακής πλατφόρμας και έπειτα από την επεξεργασία του αιτήματός τους, θα λαμβάνουν τις ημερομηνίες του ραντεβού τους με μήνυμα στο κινητό τους τηλέφωνο. Θα υπάρχουν και φυσικά σημεία εξυπηρέτησης πολιτών για όσους δεν έχουν ψηφιακές δεξιότητες. Η πλατφόρμα των ραντεβού θα ανοίξει το δεύτερο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, για τον εμβολιασμό του γενικού πληθυσμού. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: Ερωτήσεις/Απαντήσεις για τον εμβολιασμό


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required