18 Ιαν 2021

Ευχαριστήριο μήνυμα του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να δείχνουν τη συμπαράστασή τους στη Σάμο, μετά τον καταστροφικό σεισμό εξέδωσε ο Δήμος Ανατολικής Σάμου.

Στο μήνυμά του ο Δήμος αναφέρει:

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμπαραστάθηκαν και συνεχίζουν να συμπαραστέκονται, μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί της Σάμου. Η προσφορά προς το Δήμο μας είναι συγκινητική και η συμπαράστασή τους αμέριστη. 

Συγκεκριμένα, ευχαριστούμε τους εξής: 

Deloitte Greece Foundation Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία υπόψη του νόμιμου εκπροσώπου της κ. Εμμανουήλ Πηλείδη - Ανώνυμη Εταιρία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών, την HACU HELLENIC AREA CONTROLLERS UNION & το Σύλλογο Ελεγκτών Περιοχής για την κατάθεση ποσού εις μνήμη Κλαίρης Λυμπέρη, την κ. Μονιούκα Μαρία, την Ομάδα Αλληλεγγύης Αστέγων, τον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου Σεληνίων Σαλαμίνας, το ΕΠΑΜ (ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ), τον Εξωραϊστικό Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΕΡΕΙΚΙ», την εταιρεία ΓΙΩΤΗΣ Α.Ε, την εταιρεία Καραγιάννης Κ. Ο.Ε- Εμπόριο-Αντιπροσωπείες-Διανομές, την εταιρεία FIBER για την προσφορά μασκών και τέλος τo Kέντρο Κλασσικής Δερματολογίας-KELMAN Dermatology Center των ιατρών κ. Κελλάρη Βασίλη, μαιευτήρα –γυναικολόγου και κ. Μαντά Νικολάου, δερματολόγου, για την προσφορά τους σε εξοπλισμό γραφείου. 

Αυτές τις δύσκολες στιγμές που οι συνάνθρωποι μας δοκιμάζονται από τις επιπτώσεις που άφησε πίσω του, ο σεισμός, σας ευχαριστούμε που δηλώνετε παρόντες και δεν είστε θεατές στις μεγάλες ανάγκες των σεισμόπληκτων του νησιού μας. 

Τέτοιου είδους ενέργειες μας ενισχύουν με δύναμη και αντοχή να συνεχίσουμε.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required