26 Ιαν 2021

Ευχαριστήριο μήνυμα του Εμμ. Κιάσσου - "Θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με ενότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα"

Ευχαριστήριο μήνυμα εξέδωσε ο νέος αντιδήμαρχος του Δήμου Ανατολικής Σάμου με αρμοδιότητες του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας, κ. Εμμανουήλ Κιάσσος.

Ο κ. Κιάσσος αναφέρει:

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά το Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου κο Στάντζο Γεώργιο για την τιμητική διάκριση που μου έκανε να με ορίσει ως άμισθο Αντιδήμαρχο , μεταβιβάζοντας μου τις καθ ΄ύλην αρμοδιότητες του Τμήματος Προστασίας και Προαγωγής της Δημόσιας Υγείας (ΑΔΑ: Ψ89946ΜΦΟΤ-ΥΥ8). 

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο με οικονομική κρίση, αλλά και κρίση αξίων. Μέσα σ ’αυτόν τον κυκεώνα των προβλημάτων καλούμαστε ο καθένας από τον δικό του τομέα να αφήσει το στίγμα του, προκειμένου να βελτιωθούν οι συνθήκες διαβίωσης των συνδημοτών μας. 

Ο δικός μου ρόλος είναι να εισηγούμαι την ανάληψη προληπτικών δράσεων για την αναβάθμιση των παρεχόμενων υγειονομικών υπηρεσιών και τη διασφάλιση της υγείας των πολιτών. Σε κλίμα σύμπνοιας και συνεργασίας με όλους τους αρμόδιους φορείς θα συντονίζω ενέργειες, διασφαλίζοντας με αυτόν τον τρόπο κατά το μέγιστο δυνατό την υγεία των πολιτών. 

Σε ό,τι αφορά εμένα προσωπικά, να τονίσω ότι δεν με πτοούν οι αντιξοότητες. Έχω όραμα και έχω μάθει να αγωνίζομαι. Είμαι σίγουρος ότι θα αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με ενότητα, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα. 

Με εκτίμηση 

Ο Αντιδήμαρχος 

Εμμανουήλ Κιάσσος


Σχετικές ειδήσεις




Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required