3 Ιαν 2021

Μάριος Καραγιάννης – «Έφυγε» ο πρωτοπόρος του ξενοδοχειακού τουρισμού

Σε ηλικία 86 ετών, από καρδιακή προσβολή και ενώ βρίσκονταν στην Αθήνα, «έφυγε» ο Μάριος Καραγιάννης, ο άνθρωπος που μαζί με ελάχιστους ακόμη, βρέθηκαν να ανοίγουν το δρόμο του τουρισμού στο νησί μας.


Ιδρυτής του ξενοδοχείου «Γλυκόριζα» (Glicorisa Beach Hotel), που αποτέλεσε το σημείο εκκίνησης για την τουριστική ανάπτυξη του Πυθαγορείου, της ευρύτερης περιοχής και του νησιού μας.

 


Ο Μάριος Καραγιάννης υπηρέτησε μέχρι τέλους τον ξενοδοχειακό τουρισμό αξιώσεων ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη ποιότητας και παρεχόμενων υπηρεσιών. Παράδειγμα μίμησης για τους νεότερους, θα τον θυμόμαστε πάντα. 


Στη σύζυγό του Αγγελική, στις κόρες Τιμόκλεια και Κωνσταντίνα, στον γαμπρό του Ηλία και τα εγγόνια Μάριο, Κωνσταντίνο, Μαρία-Αγγελική και Χριστίνα-Σεβαστή, τα θερμά μας συλλυπητήρια!



1 σχόλιο:

Unknown είπε...

Στην αγαπητη μας οικογενεια του Μαριου Καραγιαννη στελνομε τα θερμα μας συλλυπητηρια για τον χαμο του αγαπημενου μας εξαδελφου.Ας ειναι ελαφρυ το χωμα που θα τον σκεπασει!! Στην Αγγελικη και στα παιδια του ευχομαστε να τον θυμουνται παντα με αγαπη...Τα εξαδελφια του Αλεξανδρα και Μιχαλης Μανωλιαδης.

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required