13 Ιαν 2021

Ομαλά εξελίσσεται η διαδικασία του εμβολιασμού στο Νοσοκομείο Σάμου

Eκατό υγειονομικοί έχουν εμβολιαστεί μέχρι στιγμής στο Νοσοκομείο Σάμου, όπως δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό “2000 FM” ο διοικητής του νοσηλευτικού μας Ιδρύματος, κ. Νίκος Στεφανής.

 

«Χτες εμβολιάστηκαν 60 άτομα και σήμερα μέχρι στιγμής 40. Τη διαδικασία εποπτεύει η κα Βελώνη. Πάμε πολύ καλά και δεν έχει υπάρξει καμία παρενέργεια στους εμβολιαζόμενους. Το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό, αλλά αναγκαίο, για να βάλουμε τέλος σε αυτή τη μάστιγα», είπε ο κ. Στεφανής.

 

«Ο στόχος για 50 εμβολιασμούς την ημέρα είναι εφικτός. Στη Σάμο, κατά πάσα πιθανότητα,  θα υπάρξουν 3 με 4 εμβολιαστικά κέντρα και αν ο πληθυσμός εκδηλώνει ενδιαφέρον τα πράγματα πλέον θα έχουν λάβει διαφορετική τροπή και θα χρειαστούμε παραπάνω κέντρα και προσωπικό. Το Υπουργείο θέλει να προχωρήσουν οι εμβολιασμοί, είναι στοίχημα της Κυβέρνησης να εμβολιαστεί το 70% του πληθυσμού και θα βοηθήσει με προσλήψεις», πρόσθεσε.

 

Επιπλέον, ο διοικητής του νοσοκομείου Σάμου ανέφερε πως από τις 20 Ιανουαρίου, θα υπάρξει εμβολιαστικό κέντρο στο Κέντρο Υγείας Καρλοβάσου.

 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required