20 Ιαν 2021

Πως θα λειτουργεί το γραφείο ΔΑΕΦΚ στη Σάμο

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ενημερώνει τους δημότες ότι κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος, αύριο Πέμπτη, 21/01/2021, θα λειτουργήσει γραφείο στο δήμο μας, καθώς και την Παρασκευή, 22/01/2021, κατά τις ώρες: 8:30- 14:30.

 

Η λειτουργία των γραφείων θα γίνει αποκλειστικά με την παρουσία υπαλλήλου της Υπηρεσίας και για το λόγο αυτό θα λειτουργεί εκ περιτροπής: Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στο γραφείο του ενός Δήμου, Πέμπτη και Παρασκευή στο γραφείο του άλλου και την επόμενη εβδομάδα τανάπαλιν, ούτως ώστε να είναι αποτελεσματικό το απαιτούμενο έργο. Ως εκ τούτου, την ερχόμενη εβδομάδα θα λειτουργήσει στο Δήμο μας Δευτέρα 25/01 έως Τετάρτη 27/01.

 

Ο Δήμος παραχώρησε γραφείο για τη λειτουργία της υπηρεσίας το οποίο στεγάζεται στο κτήριο της Περιφέρειας, δίπλα από την Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου, στον πρώτο όροφο. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι το 22733 50451 και το email της υπηρεσίας : daefk@ggde.gr

 

Επίσης ο δήμος ενημερώνει πως η σχετική υπουργική απόφαση που αφορά τις προθεσμίες και τη διαδικασία χορήγησης στεγαστικής συνδρομής για επισκευή κτηρίων που έχουν πληγεί αποκλειστικά από την πλημμύρα της 30ης Οκτωβρίου 2020 που εκδηλώθηκε ως συνεπακόλουθο του σεισμού της ίδιας ημέρας, σε περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, έχει αναρτηθεί στη διαύγεια με ΑΔΑ: ΩΞΔΑ465ΧΘΞ-ΝΜ7. 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required