12 Ιαν 2021

Στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας ο Γιώργος Διονυσίου

Στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας θα συμμετάσχει ο αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γιώργος Διονυσίου, όπως ανακοίνωσε μέσω της σελίδας του στο facebook.

 

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

 

Σας γνωρίζω ότι, μετά από τιμητική πρόταση που μου έγινε, λόγω του επιστημονικού μου πεδίου και εξειδίκευσης, αποδέχθηκα να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στον Τομέα Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, θεωρώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα συνεισφέρω στην φιλικότερη προς τους πολίτες λειτουργία του κράτους μας καθώς και στην αποδοτικότερη λειτουργία της Κυβέρνησης, υπό την καθοδήγηση και συντονισμό του Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τομεάρχη της Ψηφιακής Διακυβέρνησης της Ν.Δ., κ. Μύρων Φλουρή, για την επιλογή και πρόταση / πρόκληση που δέχθηκα.

 

Ευελπιστώ, ότι με τις συνδυαστικές γνώσεις του επιστημονικού μου πεδίου και της τοπικής αυτοδιοίκησης, θα υποβοηθήσω στην προσπάθεια αναβάθμισης των παρεχομένων προς τους συμπολίτες μας υπηρεσίες της Τοπικής Αυτοδιοίκησης γενικότερα και του Δήμου μας ειδικότερα.

 

Στην περίοδο της τεχνολογικής επανάστασης, η παροχή ηλεκτρονικών υπηρεσιών προς τους πολίτες και ο ευρύτερος ψηφιακός μετασχηματισμό της χώρας, με την απλοποίηση των ψηφιοποιούμενων διαδικασιών, αποτελεί τον μοναδικό τρόπο καταπολέμησης της γραφειοκρατίας, αλλά και του αναχρονιστικού, πελατειακού κράτους κάτι που αποτελεί εκπεφρασμένους στρατηγικούς στόχους της Κυβέρνησης και ταυτόχρονα αδήριτη ανάγκη και πάγιο αίτημα της κοινωνίας μας.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΓΡΑΨΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΤΑ ALERTS ΤΟΥ ΣΑΜΙΑΚΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ

Δώστε μας ένα Email σας για να μαθαίνετε πρώτοι τι συμβαίνει

* indicates required